Dicționarul Automobilistului. Rus-Român

Dicționarul Automobilistului. Rus-Român
59,00 MDL (14,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Prezentul dicționar este unul dintre instrumentele indispensabile care îl ajută pe conducătorul auto să cunoască în cele mai mici detalii construcția vehiculului, ca să-i poată prelungi buna lui funcționare. În registrul dicționarului au intrat termeni ce denumesc, în cele două limbi – rusă și română –, piese, angrenaje, mecanisme, procese și procedee tehnice, scule și aparate pentru deservirea agregatelor și sistemelor din care se compune un automobil.

În afară de termenii tradiționali (bujie, carburator, chiulasă, pneu, volan etc.) cunoscuți azi oricărui amator, volumul include noțiuni și termeni de ultimă oră, denumind piese din echipamentul motor și rulant, din suprastructura și infrastructura automobilelor de ultimă generație – ABS, airbag, calculator de bord, GPS, immobiliser, scaner auto, transponder, tuning, volan multifuncțional ș.a.

Dicționarul se adresează șoferilor, mecanicilor, inginerilor auto, specialiștilor din domeniu, altor categorii de persoane a căror activitate e legată de utilizarea automobilului.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 288
Editura: Arc
Apariția: 2013
ISBN: 978-9975-61-729-1
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri