Diavolul și Domnișoara Prym

Diavolul și Domnișoara Prym
167,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

O comunitate devorată de lăcomie, lașitate și frică. Un om persecutat de fantomele trecutului său dureros. O tânără în căutarea fericirii. Într-o săptămână plină de evenimente, fiecare dintre ei se va confrunta cu întrebări despre viață, moarte și putere și fiecare dintre ei va trebui să-și aleagă propria cale. Vor alege binele, sau răul? Scena acestei lupte extraordinare este îndepărtatul sat Viscos. Sosește un străin, purtând cu el un rucsac în care se află un caiet și unsprezece lingouri de aur.

El vine aici pentru a afla răspunsul la o întrebare care îl chinuie: oamenii, în esență, sunt buni, sau răi? Întâmpinându-l pe misteriosul străin, întreg satul devine complice la intriga lui sofisticată, care va marca pentru totdeauna viețile locuitorilor.

În acest roman uluitor, Paulo Coelho prezintă lupta dintre lumină și întuneric din adâncul fiecărui suflet și mesajul ei pentru viața noastră de zi cu zi: să îndrăznim să ne urmăm visurile, să avem curajul de a fi altfel și să ne stăpânim teama care ne împiedică să trăim cu adevărat. 

Diavolul și domnișoara Prym este o poveste încărcată de emoție, în care integritatea ființei umane este supusă unui test cumplit. 

 

Recenzie


Diavolul şi domnişoara Prym este o poveste încărcată de emoţie, în care integritatea fiinţei umane este supusă unui test cumplit.

Diavolul ţi domnişoara Prym încheie trilogia lui Coelho Şi în a şaptea zi. Fiecare dintre cele trei cărţi se ocupă de o săptămână din viaţa oamenilor simpli, care se văd brusc confruntaţi cu dragostea, moartea şi puterea şi sunt siliţi să facă faţă propriilor conflicte intime şi să ia decizii care le vor afecta propriul viitor.

în Diavolul şi domnişoara Prym, un străin ajunge la Viscos, un mic orăşel din Franţa, descris concomitent ca un paradis pe pământ şi o fundătură, un loc lipsit de viaţă. Această contradicţie ilustrează credinţa autorului că noi suntem aceia care ne determinăm propriile atitudini faţă de viaţă: fie afectând realitatea, făcând-o mai bună pentru noi înşine, fie neizbutind să găsim fericirea, nici în cele mai perfecte circumstanţe. în orăşel vine un străin, Diavolul din titlu, cu misiunea de a descoperi, într-o săptămână, răspunsul la întrebarea: sunt oamenii esenţial buni sau răi?

El îşi găseşte Eva în barmaniţa locală, Chantai Prym, şi o ispiteşte să comită fapte rele. Prin primirea călduroasă făcută străinului, întregul orăşel devine complice la acest complot sofisticat. Romanul ilustrează modul în care o acţiune de moment poate afecta întregul curs al vieţilor noastre şi ne face să ne întrebăm cum reacţionăm în astfel de momente fără întoarcere. într-o lume în care ne grăbim să condamnăm regimurile criminale şi „axele răului", aceasta este o carte care ne reaminteşte că toţi oamenii sunt supuşi greşelii şi că fiecare dintre noi are capacitatea de a fi bun sau rău.

-- ”1001 de Cărți de Citit Într-o Viață", coord. Peter Boxall

 

Despre Autor


 

Paulo Coehlo, scriitor brazilian, născut la Rio de Janeiro în 1947. Înainte de a deveni unul dintre cei mai de succes romancieri ai lumii şi un veritabil fenomen al culturii de masă, a fost un hippie rebel, apoi autor dramatic, director de teatru, jurnalist, poet. În 1986 face pelerinajul la Santiago de Compostela, eveniment care i-a marcat viaţa şi cariera literară.

Cărțile lui Paulo Coehlo s-au vândut în peste 100 de milioane de exemplare. Bestseller-ul Alchimistul a fost cumpărat în peste 65 milioane de exemplare. Editura Humanitas a anunțat vânzări de la prima traducere românească până în 2011 de peste 1 milion de exemplare ale cărților lui Paulo Coehlo în România.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: O Demônio e a srta Prym
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 184
Editura: Humanitas
Apariția: Martie 2015
ISBN: 978-973-50-1957-0
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: