Diamantul de la Miezul Nopţii. Tronul de Cleştar. Vol. 2

Diamantul de la Miezul Nopţii. Tronul de Cleştar. Vol. 2
250,00 MDL (58,53 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Doi bărbaţi o iubesc. O lume întreagă se teme de ea. Dar numai ea poate să salveze lumea.  Celaena Sardothien, asasină, este arma cea mai ucigătoare a Regelui din Adarlan. Ea trebuie să-şi câştige libertatea prin sângele duşmanilor ei - dar nu suportă să ucidă pentru rege. Iar cu fiecare moarte pe care Celaena o înscenează, cu fiecare minciună pe care o rosteşte îi pune în pericol pe cei pe care îi iubeşte. 

Atrasă de cei doi protectori ai ei, un căpitan şi un prinţ, şi luptând împotriva unor forţe întunecate mult mai puternice decât regele însuşi, Celaena trebuie să se hotărască pentru ce să se zbată: libertatea ei, inima ei ori destinul regatului... 

 

Despre Autor


 

Sarah J. Maas este o tânără autoare care a studiat scrierea creativă la Hamilton College din California. Volumul său de debut, primul al seriei Tronul de Cleștar, a fost tradus în peste 13 limbi. Este pasionată de legende și povești, de balet și de filmele lui Disney.

În prezent, Sarah locuiește în sudul Californiei, alături de soțul său și de câinele familiei, și lucrează, pe lângă continuarea seriei Tronul de Cleștar, la o nouă serie fantasy, care va fi lansată pe piață anul acesta.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Crown of Midnight
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 576
Editura: Rao
Apariția: Noiembrie 2015
ISBN: 978-606-609-661-4
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.6000

Pareri