Despre Îngeri [Carte Electronică]

Despre Îngeri [Carte Electronică]

Preț de Listă: 67,99 MDL (17,00 RON)

Preț: 34,00 MDL (8,50 RON)

Economisești: 33,99 MDL (8,50 RON) (49%)

Preț de Listă: 67,99 MDL (17,00 RON)

Preț: 34,00 MDL (8,50 RON)

Economisești: 33,99 MDL (8,50 RON) (49%)

Achită online cu LiberCard în 3 rate cu 0%!

Descriere

Recenzii

„Pentru unii, înţeleg foarte bine, a vorbi, astăzi, despre îngeri sună ca nuca-n perete. Dar în definitiv nu toţi trebuie să ajungem analişti politici, tranzitologi, profesionişti ai reformei.

E bine ca în orizontul nostru mental să apară, din când în când măcar, şi lucruri mai puţin subînţelese, mai puţin actuale. Altfel ne înţepenesc încheieturile şi murim de plictiseală. Reflecţia despre îngeri poate fi, vă asigur, o bună terapeutică pentru combaterea mediocrităţii intelectuale, de a cărei ameninţare nu scapă nimeni.“  -- Andrei Pleșu

,,Ce mi s-a parut interesant in prima parte, a fost capitolul in care se vorbeste despre calugari, " oamenii de langa ingeri. "Nu m-as fi gandit vreodata sa asemuiesc calugarul cu " ingerul pe pamant" sau sa ma gandesc la chilia acestuia, ca la locul in care "omul devine inger". Mai degraba as tinde sa gasesc un corespondent cu Mitul Pesterii lui Platon.

Si totusi, Plesu spune ca acesti oameni (calugarii) aleg sa traiasca viata cotidiana ca viata de apoi...

Trecand peste aceasta introducere in angeologie, undeva la sfarsit am inteles de ce mi-a fost recomandata aceasta carte. Nu pentru ca as avea nevoie de o revigorare spirituala, ci mai degraba pentru a intelege ca omul percepe totul pragmatic.

Astfel ca angeologia in final, este o " sociologie a cerului " , in care cetele ceresti se impart in ranguri, existand o adevarata " diviziune a muncii " a la Durkheim, potrivit caruia unora le revine "controlul asupra individului uman, altora controlul popoarelor, al marilor comunitati sau al unei epoci intregi" -- http://www.bookblog.ro/altele/despre-ingeri/

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
BRAND: Humanitas
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-50-3253-1
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: