Despre Arta Fericirii. 25 de Lecţii pentru a învăţa cum să Trăieşti Fericit

Despre Arta Fericirii. 25 de Lecţii pentru a învăţa cum să Trăieşti Fericit
465,00 MDL (116,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Pentru a fi fericit ai nevoie de bunăstare, de sănătate, de iubire, și de câte și mai câte, spunem adesea. Așteptăm ca fericirea să ne fie dată din afară, de ceilalți, de circumstanțe. Fericirea pare să fie astfel un viitor promis, o aspirație, niciodată o realitate. De aceea, o conștientizăm adesea de-abia după ce ne-a părăsit, mai mult ca pe un regret al volatilității sale.

Christophe André ne arată însă că fericirea este o artă, și chiar o „știință”, fericirea se învață. în „lecțiile” sale despre fericire, fiecare având drept pretext un tablou celebru, autorul ne ajută să pătrundem calitatea ei simplă, ce se regăsește în viața de zi cu zi.

De la primii pași ai copilului care descoperă lumea și pentru care fiecare moment este un început de drum și până la împăcarea cu sine de dinaintea morții, nestematele fericirii se află la îndemâna noastră și ține numai de noi să le vedem și să le culegem. 

 

Despre Autor


 

Christophe André este medic psihiatru la Spitalul Sainte-Anne din Paris și profesor la Universitatea Paris X.

Editura Trei a mai tradus din titlurile psihoterapeutului francez: Imperfecţi, liberi și fericiţi; Stările sufletești; Cum să-ţi construiești fericirea și Cum să te iubești pe tine pentru a te înţelege mai bine cu ceilalţi.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 224
Editura: Trei
Apariția: Aprilie 2015
ISBN: 978-606-719-207-0
Dimensiuni: 15 x 21 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri