Design Your Self. Regândeşte modul în care trăieşti, iubeşti, munceşti şi te joci

Design Your Self. Regândeşte modul în care trăieşti, iubeşti, munceşti şi te joci

Preț de Listă: 497,00 MDL (124,25 RON)

Preț: 149,00 MDL (37,25 RON)

Economisești: 348,00 MDL (87,00 RON) (70%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Interesantă şi provocatoare, cartea nu vă va lasă indiferenţi. Tonul categoric al recomandărilor şi siguranţa cu care autorul îşi susţine teoria despre viaţă şi stil de viaţă captivează şi intrigă.

Dacă nu veţi subscrie convingerilor lui Karim, veţi zăbovi negreşit asupra problemelor pe care le ridică, de la cum să-ţi pregăteşti bagajul, cum să-ţi îngrijeşti tenul şi cum să-ţi mobilezi casa, la cum să îţi trăieşti viaţa socială, sau să comunici în dragoste.

Este perspectiva unui designer asupra vieţii de zi cu zi, asupra detaliilor care alcătuiesc rutina şi pe care le puteţi analiza şi adapta personalităţii proprii, dând acea notă de stil şi pasiune care să vă plaseze mereu în prezent. Sunt concluzii şi sfaturi care ar trebui “să vă inspire să deveniţi cea mai bună creaţie a voastră”, fiindcă autorul crede că “oamenii sunt pe pământ pentru a crea”.

Cu viziunea, creativitatea şi simţul practic al unui designer, Karim oferă, în capitole concise, la obiect, un set complet de sugestii pentru viaţa ta:

  -  Cum să adaugi prin scădere, şi, cu mai putin, să obţii mai mult pentru casa ta
  -  Cum să-ţi decorezi spaţiul în stil “minimalist senzual"
  -  Cum să te menţii în formă
  -  Cum să îmbrăţişezi tehnologia
  -  Cum să fii diferit şi să îţi creezi propriul stil vestimentar
  -  Cum poti să te relaxezi gătind
  -  Cum să alegi locaţia pentru sex
  -  Cum să păstrezi echilibrul în cuplu
  -  Cum să-ţi compui liste "DE FĂCUT” anuale, lunare, săptămânale, zilnice.
  -  Cum să-ţi reconfigurezi biroul
  -  Cum să foloseşti culoarea
  -  Cum să-ţi păstrezi prietenii

 

Despre Autor


 

Karim Rashid este un designer industrial printre ai cărui numeroşi clienţi se numără Prada, Issey Miyake, Casamania, Cappellini, Sony, Toyota, Umbra şi Alessi.

Cu o carieră care a început la vârsta de nouăsprezece ani, Rashid este acum autorul a mai bine de 2500 de creaţii de design, multe dintre acestea premiate. Succesul său comercial a fost dublat de apreciere venită din partea criticilor; unele dintre lucrările sale fac parte din colecţiile permanente a 14 muzee din întreaga lume, inclusiv MoMA New York şi Muzeul de Artă Modernă din San Francisco.

În 2005, Karim a primit titlul de doctor onorific al Colegiului Corcoran de Artă & Design din Washington. Susţine conferinţe în universităţi de renume din întreaga lume. Locuieşte şi lucrează la New York. A publicat alte 4 cărţi, printre care I Want to Change the World şi a editat 2 CD-uri.

Karim Rashid a fost prezent la Bucureşti pe 10 octombrie 2008 pentru a-şi lansa versiunea în limba română a cărţii Design Your Self. Pentru detalii va invităm să vizitaţi www.meetthethinkers.ro

Detaliile Produsului

Titlu Original: Design Your Self: Rethinking the Way You Live, Love, Work, and Play
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 330
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-88749-7-8
Dimensiuni: 14.5 x 20.5 cm
Greutatea: 0.8000

Pareri