Desenăm și Căntăm, ABC-ul Învățăm. Carte pentru Educatori, Părinți și Copiii de 6-7 Ani

Mai multe poze

Desenăm și Căntăm, ABC-ul Învățăm. Carte pentru Educatori, Părinți și Copiii de 6-7 Ani
49,00 MDL (9,85 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Această lucrare este o continuare a cărţii "Colorăm, modelăm, ABECEUL învăţăm" (5-6 ani).

În ea, aplicînd metode, procedee noi (activ-participative), dar şi unele tradiţionale, este propusă învăţarea în continuare (sub formă de joc, cîntec, desen, dans) a literelor mari şi mici de tipar, în comparaţie cu cele de mînă, acestea de la urmă fiind prezentate nu pentru a fi scrise, ci numai pentru a fi percepute vizual.

Concomitent, copilul, sub egida educatorului, părinţilor etc., va fi învăţat să unească literele în silabe, iar silabele în cuvinte. învăţarea literelor în contextul citirii lor în silabe şi cuvinte se sprijină pe nevoia copilului de 6-7 ani de a descifra de sine stătător diferite denumiri.

La începutul cărţii sînt date unele indicaţii metodice de lucru asupra conţinutului ei, iar la sfîrşit este expus ALFABETUL, grilele de evaluare şi apreciere (neobligatorie) a deprinderii copilului de a citi cuvinte separate scrise cu litere mari de tipar.

Cartea este destinată copiilor de 6-7 ani, educatorilor, părinţilor, guvernantelor, studenţilor, tuturor celor interesaţi de învăţarea de către copiii de această vîrstă a literelor mari şi mici de tipar şi de a forma la ei deprinderi de a citi unele cuvinte, propoziţii simple.

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 6-8 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 72
Editura: Poligraf-Design
Apariția: 2008
ISBN: 978-9975-9537-1-9
Dimensiuni: 19,8 x 28,2 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri