Decoperă-ți Geniul

Mai multe poze

Decoperă-ți Geniul
132,00 MDL (33,00 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cartea Descoperă-ţi geniul a fost concepută pentru a vă ajuta să vă identificaţi atât potenţialul pentru excelenţă, cât şi un model demn de urmat. Cartea este o combinaţie între un caiet de exerciţii, un ghid şi o biografie istorică a zece oameni extraordinari.

De la Platon pâna la Columb, Shakespeare, Einstein şi Ghandi, fiecare capitol subliniază realizările acestor genii, analizând metodele şi motivaţiile lor. Michael J. Gelb este un inovator de renume în domeniul gândirii creative şi al dezvoltării liderilor.

Din 1978, ţine seminarii în toată lumea pentru marile companii BP, IBM, KPMG şi DuPont. Dale Carnegie spunea că există patru căi, şi numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluaţi şi clasificaţi în funcţie de ceea ce facem, cum arătăm, ce anume spunem şi cum o spunem.

Colecţia Cărţi Cheie a fost concepută tocmai pentru a vă ajuta să parcurgeţi aceste patru căi, dezvăluind secretele de succes ale celor mai avizaţi autori în materie. Un ghid esenţial pentru cei care doresc să îşi atingă scopurile propuse şi să aibă o viaţă fericită şi echilibrată.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 384
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-669-561-2
Dimensiuni: 13,0 × 20,0 cm

Pareri