Descoperă-ți Elementul

Descoperă-ți Elementul
317,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descoperă-ți Elementul este o expediție personală. O expediție este o căutare. În Europa Medievală, cavalerii plecau în căutare de aventuri ca să atingă un țel de preț pentru ei. Expedițiile presupun călătorii, aventuri și riscuri și, prin natura lor, rezultatele unei expediții sunt incerte. Așa vor fi, cu siguranță, și pentru tine. Expediția în căutarea Elementului tău este realmente o călătorie pe două căi.

Este o călătorie interioară, menită să exploreze ce se află în tine; este o călătorie în afară, menită să exploreze oportunitățile din lumea ce te înconjoară. Scopul acestei cărți este să te ajute să-ți găsești calea. Dacă îți vei duce la împlinire expediția depinde de devotamentul tău și de tăria ta, precum și de cât de mult pui preț pe posibila răsplată.

Dacă ești gata să faci cele necesare, am încredere că vei găsi aici o mulțime de lucruri care să te ajute și să te inspire.

 

Despre Autor


 

Sir Ken Robinson este doctor în educație și autor al cărților The Element, Descoperă-ți elementul (Publica, 2014) și O lume ieșită din minți (Publica, 2011). A fost considerat de Fast Company „unul dintre gânditorii de elită ai lumii în ceea ce privește creativitatea și inovația“. 

A colaborat cu guverne din Europa și Asia, cu agenții internaționale, cu firme din Fortune 500, cu sisteme educaționale naționale și statale și cu unele dintre cele mai mari organizații non-profit sau culturale. Timp de doispezece ani a fost profesor de educație la Universitatea din Warwick, Marea Britanie, iar acum este profesor emerit.

Celebra sa prelegere din 2006 din cadrul prestigioaselor conferințe TED este cea mai urmărită din istoria TED și a fost vizionată de milioane de oameni din mai mult de 150 de țări. Locuiește la Los Angeles.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 304
Editura: Publica
Apariția: Martie 2014
ISBN: 978-606-8360-79-9
Dimensiuni: 14,5 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri