Descătuşează-ţi Întregul Potenţial

Mai multe poze

Descătuşează-ţi Întregul Potenţial
56,00 MDL (12,56 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Traim in medie 27.375 de zile, echivalentul a 75 de ani. Fiecare zi, fiecare secunda conteaza. Depinde de noi sa facem din timp un aliat sau un dusman. Descatuseaza-ti intregul potential este cartea cu ajutorul careia devenim constienti de cat de pretioasa este fiecare zi a vietii noastre si de modul cum trebuie gestionata aceasta inestimabila resursa. Exista oameni care raman ancorati in trecut, acumuland esec dupa esec si oameni care reusesc in viata, tocmai pentru ca isi proiecteaza in viitor dorintele.

Daca doriti sa fiti stapani pe propria viata, Waren Veenman si Sally Eichhorst va ofera un set de exercitii practice care faciliteaza intelegerea si asimilarea principiilor care conduc de la esec la reusita. Avand caracterul unei conversatii cu cititorul, lectura acestei carti ofera strategiile si tiparele mentale care sa va asigure realismul si pragmatismul necesar pentru succesul in viata.

Dale Carnegie spunea ca exista patru cai, si numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluati si clasificati in functie de ceea ce facem, cum aratam, ce anume spunem si cum o spunem.

Colectia Carti Cheie a fost conceputa tocmai pentru a va ajuta sa parcurgeti aceste patru cai, dezvaluind secretele de succes ale celor mai avizati autori in materie. Un ghid esential pentru cei care doresc sa isi atinga scopurile propuse si sa aiba o viata fericita si echilibrata.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 196
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2007
ISBN: 9789736690686
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri