Dependenti de mancare (LIVRARE: 15 ZILE)

Michael Moss

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Descriere

Dependenti de mancare, Michael Moss 

 

Michael Moss este laureat al Premiului Pulitzer.

Traducere din limba engleza si note de Oana Gavrila

Reporterul american de investigatii si laureat al Premiului Pulitzer Michael Moss ne dezvaluie in lucrarea de fata ceea ce oamenii de stiinta si lumea medicala stiu deja de mai multe decenii, si anume ca unele alimente au o capacitate de a crea dependenta mai mare decat cea a tigarilor, a drogurilor sau a alcoolului. Cunoscand aceste lucruri, marile companii producatoare de alimente si laboratoarele de chimie alimentara au creat numerosi aditivi si apeleaza la tot felul de subterfugii comerciale cu scopul de a ne face tot mai dependenti de produsele lor. In paralel cu aceste eforturi sustinute, incidenta obezitatii, mai ales in randul populatiei tinere, continua sa creasca.

Relatare captivanta despre batalii duse in instanta, campanii de marketing inselatoare si cele mai recente descoperiri stiintifice din domeniul alimentatiei care au provocat actuala criza de sanatate publica din multe tari ale lumii, cartea ne arata de ce este mai important ca oricand sa stim cu ce ne hranim de fapt si cum actioneaza industria alimentara pentru a ne determina sa mancam cat mai mult.

„Captivanta.” (The Wall Street Journal)

„Moss argumenteaza ca liberul-arbitru este o iluzie, cel putin in ce priveste anumite alimente. Si are dreptate.” (The New York Times)

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 312
Apariția: 2022
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13.5 x 20 cm