Biblioteca Adevărul, Vol. 62. Departe de lumea dezlănțuită

Thomas Hardy

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Chișinău

Descriere

Descrierea Cărții

Destinul face ca pe parcursul romanului situaţia materială a celor doi să se schimbe total: Batsheba moşteneşte o fermă, în vreme ce Gabriel o pierde pe a lui. în noua stare de fapt, Gabriel se angajează la ferma femeii pe care o divinizează, dar cu care nu are decât relaţii de prietenie.

Valoarea romanului rezidă îndeosebi în cele două teme pe care le aduce în atenţia cititorilor: cantitatea inegală de dragoste pe care o oferă partenerii implicaţi într-o relaţie de cuplu şi imaginea idealizată pe care îndrăgostiţii şi-o formează despre persoana care le-a cucerit inima. Batsheba intră în alte două relaţii sentimentale. William, un bogătaş celebru pentru statutul său de celibatar nu îi poate oferi o iubire necondiţionată, în vreme ce sergentul Frank Troy, un bărbat arătos, dar prea impulsiv, o ţine la distanţă pe Bathseba. În cele din urmă, Batsheba iese din situaţie cu fruntea sus, reuşind să-şi păstreze imaginea nealterată.

Despre Autor

Thomas Hardy, (n. 2 iunie 1840 — d. 11 ianuarie 1928) a fost un scriitor și poet naturalist britanic, cunoscut pentru romanele sale „Tess” și „Departe de lumea dezlănțuită”. Evenimentele din majoritatea operelor sale se desfășoară în comitatul semi-imaginar Wessex și sunt marcate de descrieri poetice și fatalism. - Wikipedia

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 512
Apariția: 2010
Coperta: Copertă tare
Dimensiuni: 13 x 21 cm
ISBN: 978-606-539-133-8