Delicii în Bucătărie, Vol. 19. Rețete Tradiționale din Mexic, Caraibe și America de Sud

Mai multe poze

Delicii în Bucătărie, Vol. 19. Rețete Tradiționale din Mexic, Caraibe și America de Sud

Preț de Listă: 50,00 MDL (12,50 RON)

Preț: 25,00 MDL (6,25 RON)

Economisești: 25,00 MDL (6,25 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Colecția ”Delicii în bucătărie” a pregatit acest numar unde retetele sunt autentice si traditionale pentru cele 3 tari. O carte bine facuta de retete inedite, foarte bine explicate si cu imagini sugestive. Preparatele sunt de departe savuroase.

Retete interesante, gustoase, cu istorie.

Descrierea Colecției

Noua colecţie, dedicată deliciilor culinare, te poate transforma în doar câteva săptămâni într-un bucătar de lux.

Delicii în bucătărie este o colecţie inedită, care se doreşte a fi pe gustul tuturor, indiferent de experienţa într-ale gastronomiei, propunându-ne un mod special de a celebra viaţa, prin plăcerea de a mânca în familie, cu cei mai buni amici sau, de ce nu, chiar singuri!

Fiecare volum ale colecţiei include 70 de reţete ilustrate, inspirate fie din bucătăria românească, fie din cea europeană. Delicii în bucătărie se diferenţiază net de toate celelalte produse similare existente pe piaţă. Unul dintre atuuri este calitatea editorială deosebită, cărţile fiind realizate în Italia, cu o hârtie specială şi o excelentă grafică a paginilor, integral color.

Ilustraţiile apetisante vor detalia pas cu pas modul de realizare a reţetelor propuse. Şi, pentru că o reţetă este incompletă fără vinul potrivit, Delicii în bucătărie are câteva propuneri.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 144
Editura: Adevărul
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-539-905-1
Dimensiuni: 17,5 x 20,5 cm
Greutatea: 0.3820

Pareri