Delicii în Bucătărie, Vol. 10. Preparate la Microunde

Delicii în Bucătărie, Vol. 10. Preparate la Microunde

Preț de Listă: 50,00 MDL

Preț: 25,00 MDL

Economisești: 25,00 MDL (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

Volumul Preparate la microunde, care conţine o mulţime de reţete savuroase, vă învaţă să folosiţi la maximum potenţialul cuptorului cu microunde!

Prepararea mâncărurilor cu ajutorul cuptorului cu microunde este, în prezent, tot mai răspândită, datorită faptului că putem pregăti feluri gustoase într-un timp foarte scurt. Acest aparat electrocasnic indispensabil în fiecare bucătărie modernă permite realizarea celor mai variate reţete, mai ales dacă se combină cu metodele gătitului tradiţional. Unul dintre primele avantaje ale gătitului la microunde este acela al rapidităţii, timpul necesar fiind redus cu aproape 90%.

Prin folosirea cuptorului cu microunde se evită răspândirea mirosurilor, obişnuită în timpul gătitului tradiţional, care poate genera situaţii neplăcute. Rezultă că prepararea mâncărurilor la microunde este sănătoasă, naturală şi dietetică. În acelaşi timp, procesul fiind foarte rapid, se evită pierderea vitaminelor şi a sărurilor minerale, menţinându-se intacte toate proprietăţile fundamentale ale alimentelor.

Cantitatea de grăsimi folosite poate fi redusă cu uşurinţă, fără ca acest lucru să afecteze gustul mâncărurilor. Cea mai frecventă întrebuinţare a cuptorului cu microunde este, fără îndoială, aceea de a încălzi mâncăruri gata preparate. În realitate, alimentele nu se încălzesc pur şi simplu, ci se regenerează datorită procesului de reîncălzire internă care activează grăsimile şi lichidele din preparatele respective.

Descrierea Colecției

Noua colecţie, dedicată deliciilor culinare, te poate transforma în doar câteva săptămâni într-un bucătar de lux.

Delicii în bucătărie este o colecţie inedită, care se doreşte a fi pe gustul tuturor, indiferent de experienţa într-ale gastronomiei, propunându-ne un mod special de a celebra viaţa, prin plăcerea de a mânca în familie, cu cei mai buni amici sau, de ce nu, chiar singuri!

Fiecare volum ale colecţiei include 70 de reţete ilustrate, inspirate fie din bucătăria românească, fie din cea europeană. Delicii în bucătărie se diferenţiază net de toate celelalte produse similare existente pe piaţă. Unul dintre atuuri este calitatea editorială deosebită, cărţile fiind realizate în Italia, cu o hârtie specială şi o excelentă grafică a paginilor, integral color. Ilustraţiile apetisante vor detalia pas cu pas modul de realizare a reţetelor propuse. Şi, pentru că o reţetă este incompletă fără vinul potrivit, Delicii în bucătărie are câteva propuneri.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 160
Editura: Adevărul
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-539-874-0
Dimensiuni: 17,5 x 20,5 cm
Greutatea: 0.4120

Pareri