De la Iisus la Christos

De la Iisus la Christos

Preț de Listă: 166,00 MDL

Preț: 83,00 MDL

Economisești: 83,00 MDL (50%)

Disponibilitate: În Stoc

Doar 3 exemplare disponibile

Descriere

Candva traita intr-un mod intuitiv de catre primii ganditori gnostici cunoasterea semnificatiei cosmice si a importantei lui Christos precum si a misiunii acestuia s-au pierdut de-a lungul secolelor. Atat teologii cat si istoricii Bisericii au facut o analiza critica a marturiilor din Evanghelie pana in punctul in care atentia lor s-a mutat cu totul de la fiinta lui Christos catre omul ( facut din carne si oase) Iisus din Nazaret.

Astazi se incearca din nou intelegerea vietii mortii si invierii lui Christos si a semnificatiei lor pentru viata noastra. in aceste conferinte edificatoare Steiner arata cum Misteriul de pe Golgota poate fi privit ca evenimentul cel mai important din istoria umanitatii.

Chiar si Evangheliile spune el sunt "documente initiatice" care ne calauzesc pe calea dezvoltarii spirituale. Steiner demonstreaza faptul ca diverse entitati spirituale sunt implicate in evenimentele din Palestina de acum doua mii de ani si descrie punctele sensibile ale teologiei crestine cum ar fi de exemplu invierea corpului fizic.

Astfel el reliefeaza calea esoterica spre Christos si ne indeamna sa imbratisam noua revelatie a timpurilor noastre - Christos privit ca "Stapan al karmei".

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 232
Apariția: 2010
ISBN: 978-606-8162-74-4
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri