De gardă-n noaptea de Crăciun. Jurnalul sărbătorilor petrecute în spital de autorul bestsellerului O să vă cam usture (LIVRARE 15 ZILE)

Adam Kay

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

Crăciunul bate la ușă, cârnații au fost afumați…, dar milioane de angajați din sistemul de sănătate merg la muncă. În acest cadou perfect pentru oricine a călcat vreodată pragul unui spital, Adam Kay face o incursiune în jurnalele sale, oferindu-ne o privire dincolo de perdeaua sanitară, una pe cât de amuzantă, pe atât de înfiorătoare, dar mereu emoționantă.

 

De gardă-n noaptea de Crăciun este o declarație de dragoste pentru toți cei care-și petrec sărbătorile în linia întâi, aducând pe lume copii sau extrăgând din diverse orificii cele mai neașteptate obiecte. În cea mai frumoasă perioadă a anului!

 

Cadoul perfect pentru Crăciun. Plin de situații amuzante. Cărticica asta sigur îi va binedispune pe cititorii care o vor găsi sub brad. — The Times

 

Puțin spus ilar… O continuare de dimensiuni reduse, dar cu o compoziție perfectă a cărții O să vă cam usture, această pastilă de bună dispoziție cu iz de Crăciun continuă să aducă în prim-plan umorul negru și munca dedicată a celor din sistemul medical. — Stylist

 

Un instantaneu de umanitate amuzant și pătrunzător. — Radio Times

 

O să râdeți cu lacrimi. — Good Housekeeping

 

Ilară și emoționantă. — Irish Times

 

Combinația unică a lui Kay de informații din culisele medicale, umor și cinism. — Daily Mirror

 

Humour Book of the Year 2019 Sunday Times

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 176
Apariția: 2020
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-606-722-417-7