De Cealaltă Parte a Lumii. Călătorind prin Australia

De Cealaltă Parte a Lumii. Călătorind prin Australia
227,00 MDL (53,14 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Traducere de Dana Badulescu.
 
„Bryson este tovarasul de calatorie perfect.” -- The Times
 
Desi este un continent arid, cu o clima adesea greu de suportat, Australia e plina de viata. Bill Bryson a strabatut-o in lung si-n lat, ignorindu-i aparenta ostilitate, si isi povesteste impresiile de calatorie intr-o carte plina de umor. Nu e de mirare ca a ramas impresionat de ceea ce a vazut. De la paianjeni si serpi otravitori, rechini si crocodili fiorosi, pina la curentii puternici si brusa fierbinte, pericolele pindesc la tot pasul.

In schimb, oamenii sint placuti, veseli si de o amabilitate fara cusur, orasele sint sigure, curate si mai totdeauna construite in jurul unei ape. Societatea este prospera, bine organizata si fondata pe principii egalitare, mincarea excelenta, berea rece, iar soarele straluceste aproape tot timpul.


Despre Autor

Bill Bryson, nascut in SUA, locuieste de mult timp in Marea Britanie.

A lucrat ca jurnalist si a fost rector al Universitatii Durham. Este autorul mai multor jurnale de calatorie si al unui bestseller de stiinta popularizata, A Short History of Nearly Everything, care a fost distins cu Aventis Prize si Descartes Science Communication Prize.

La Editura Polirom, de acelasi autor a mai aparut Acasa. O istorie a vietii private(2012).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 344
Editura: Polirom
Apariția: Iulie 2014
ISBN: 978-973-46-4494-0
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri