De Ce Vrem Să Fii Bogat. Doi Oameni. Același Mesaj

De Ce Vrem Să Fii Bogat. Doi Oameni. Același Mesaj
139,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

„In aceste vremuri de nesiguranta economica, acesti doi titani ai lumii afacerilor si-au unit fortele intr-o carte ce subliniaza nevoia presanta de cunostinte de specialitate in domeniul financiar.“ - Steve Forbes, Presedinte & CEO, Forbes Inc., Redactor-sef al revistei Forbes

Despre Autori

Donald J. Trump este definiţia autentică a visului american de success, definind mereu noi standarde de excelenţă în timp ce îşi lărgeşte cu pasiune aria de interese în imobiliare, jocuri, sport şi divertisment. Trump are unul dintre cele mai recunoscute şi mai credibile „nume de marcă“ din lume. Este gazda şi producătorul executiv al emisiunii TV de mare success Ucenicul, aflată deja la al optulea sezon.

Robert T. Kiyosaki s-a născut şi a crescut în Hawaii, SUA. Provine dintr-o familie de profesori. După terminarea liceului, şi-a continuat studiile la New York. Absolvind facultatea, a intrat în Marina Americană şi a luptat în Vietnam. În 1977, a înfiinţat o companie ce a scos pe piaţă primul portofel din nailon pentru surferi, care în scurtă vreme a devenit un produs de succes. Este creatorul jocului CASHFLOW, ce reproduce condiţiile unei pieţe reale şi îi iniţiază pe jucători în secretele lumii financiare.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Why we want you to be rich - Two men, one message
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 384
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2006
ISBN: 978-973-669-505-6
Dimensiuni: 15 x 22,7 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri