De ce trăiesc mai mult oamenii fericiţi

De ce trăiesc mai mult oamenii fericiţi

Preț de Listă: 117,00 MDL (27,39 RON)

Preț: 59,00 MDL (13,81 RON)

Economisești: 58,00 MDL (13,58 RON) (49%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Banii aduc sau nu fericirea? Dar frumusetea, o relatie de cuplu, sportul, cunostintele? Acestea sunt cateva dintre intrebarile pe care si le-a pus Jordi Quoidbach, doctor in psihologie care studiaza la Harvard chiar… fericirea! Ei da, lucrul dorit de toti dintotdeauna a ajuns subiect de cercetare stiintifica! Desi pare surprinzator la prima vedere, demersul, bazat pe studii si experimente efectuate pe numerosi subiecti, a avut rezultatele scontate.

Cititorii vor gasi in paginile cartii de fata rezultatele acestor eforturi stiintifice, materializate in sfaturi prezentate intr-un limbaj pe intelesul tuturor, presarat cu umor si plin de informatii care de care mai interesante si mai utile, toate de bun simt si extrem de logice, testate atat pe teren, cat si in laborator. Si da, vor gasi acele mici trucuri care-i vor ajuta sa fie macar un pic mai fericiti. Banii, frumusetea, relatiile de cuplu, sportul, ignoranta sunt cateva dintre subiectele care fac deliciul acestui fericit ghid de viata lunga, perfect pentru cei care doresc sa afle raspunsul la intrebari precum:

  •  Exista o gena a fericirii?
  •  Fericirea unora inseamna nefericirea altora
  •  Fericirea consta in alegeri?
  •  Femeile care zambesc au mai multe sanse sa se marite?
  •  Fericirea este contagioasa?

Toate acestea, si multe altele vor starni interesul cititorilor care, atunci cand vor termina lectura, vor fi bucurosi s-o reinceapa.

 

Detaliile Produsului

Titlu Original: Pourquoi les gens heureux vivent-ils plus longtemps?
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 300
Editura: House of Guides
Apariția: 2011
ISBN: 9786069295700
Dimensiuni: 14 x 20,5 cm
Greutatea: 0.3700

Pareri