De Ce Nu Te-a Mai Sunat

De Ce Nu Te-a Mai Sunat
226,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Ce s-a intamplat, in realitate, atunci cand tipul acela dragut nu te-a mai sunat dupa prima in­tal­nire? Sau de ce barbatul acela interesant cu care ai flirtat online sau la petrecere nu te-a invi­tat in oras? E un mister suparator. In clipa asta detec­tezi potentialul romantic dintre tine si el, iar in clipa urmatoare…? Puf! Dispare in mod inex­pli­cabil. Daca ai sti de ce reactioneaza asa barbatii, ai putea probabil sa schimbi ceva data viitoare cand ai ocazia sa cu­nosti un tip interesant.

Asa ca Rachel Greenwald a facut exact ceea ce te sfiesti tu sa faci. A realizat «Interviuri de Iesire» cu 1.000 de barbati pe care i-a intrebat de ce nu au mai sunat o femeie dupa o prima intalnire sau un flirt online reusit.

Nu s-a multumit cu ras­punsuri stas, gen „Nu ne-am potrivit” si a sapat mai adanc, pana a obtinut explicatii spontane si sincere. Se pare ca barbatii renunta sa mai iasa cu o femeie din motive destul de limpezi. Topul Celor Zece Greseli Fatale — asa cum ne este prezentat de autoare, prin studiul ei unic — e rezultatul cerce­tarii acelor semnale deranjante pe care le tran­­s­mit femeile fara sa-si dea seama, dar care pot fi usor remediate.

Probabil ca ai mai auzit cum ca intalnirile sunt un joc al cifrelor. E absolut adevarat. Cele mai multe intal­niri nu trec si nici nu ar trebui sa treaca la stadiul de relatii. Ele functioneaza ca un filtru dintr-un motiv foarte bun: pentru ca tu sa nu ajungi sa-ti petreci viata impreuna cu persoana ne­po­trivita. Intr-o lume per­fecta, nici o femeie nu ar sta langa telefon intre­bandu-se de ce un tip n-a mai sunat-o.

De fapt, nu. Intr-o lume perfecta, ai iesi la a doua intalnire cu un tip superb in timp ce acasa iti suna telefonul toata noaptea, caci alti tipi te invita sa va mai vedeti.
In lumea tot mai complexa in care traim, atat online cat si offline, sa inveti cum sa-ti maximizezi randamentul in dragoste e ceva esential.

Dintr-o per­spectiva noua si interesanta, De Ce Nu Te-a Mai Sunat vine cu solutii simple, care confera femeilor puterea de a alege barbatii cu care chiar isi doresc sa iasa.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 336
Editura: Kondyli
Apariția: 2009
ISBN: 973-7602-03-x
Dimensiuni: 20,5 x 14 cm
Greutatea: 0.5500

Pareri