De ce Iubim Femeile

Mai multe poze

De ce Iubim Femeile
169,00 MDL (33,97 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

E limpede că şi adulţii au nevoie de poveşti. Numai că zânele lor şi-au scurtat rochiile, şi-au tăiat părul care le ajungea cândva la călcâie şi au învăţat să fie femei, ceea ce e mult mai complicat şi mai periculos decât meseria de zână.

Un mănunchi de istorii cu femei aşadar, spuse simplu, captivant, de un povestaş a cărui viaţă seamănă ca două picături de rouă cu a lui Mircea Cărtărescu. în fiecare poveste e un sâmbure de neobişnuit care stă ascuns în carnea obişnuitului, în „ordinar" o sămânţă de extraordinar care dă rod epic.

Un omagiu (adesea în sensul cel mai concret, erotic, al cuvântului) adus femeilor „pentru că sunt femei“.

 

 

A photo posted by Bestseller.md (@bestseller_md) on

 

Recenzie


 

„De ce iubim femeile” de Mircea Cărtărescu am citit-o dintr-o răsuflare, are puțin peste 100 de pagini și mi-a fost bun tovarăș de drum. Citind am avut senzația că am călătorit în corpul și creierul unui bărbat și de acolo am privit și am înțeles de ce și cum ne iubesc ei pe noi. 

M-a impresionat prin lipsa de cenzură, dar totuși autorul păstrează maniera elegantă de-a vorbi despre sex și sexualitatea feminină, în nici un caz nu cade în extreme vulgare, atunci când descrie ceva mai picant, o face într-o manieră plină de erotism, nu în una pornografică.” -- Anastasia Popescu, jurnalistă, blogul http://anastasia-popescu.blogspot.com

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 176
Editura: Humanitas
Apariția: Martie 2013
ISBN: 978-973-50-2412-3
Dimensiuni: 11 x 18 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă:

 • Iubim. Vol. 2 (BPT, Vol.73)
  -51%

  Iubim. Vol. 2 (BPT, Vol.73)

  Preț de Listă: 100,00 MDL (20,10 RON)

  Preț: 49,00 MDL (9,85 RON)

  Economisești: 51,00 MDL (10,25 RON) (51%)