De ce Iubim Bărbații?

De ce Iubim Bărbații?

Preț de Listă: 179,00 MDL

Preț: 143,20 MDL

Economisești: 35,80 MDL (20%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Pentru iubitorii de literatura romana va propunem sa descoperiti: “De ce iubim barbatii” de Florina Fekete aparuta la Editura Self Publishing in 2014. Este o carte care trece dincolo de limite si situeaza cititorul intr-un moment aparte al vietii.

Cartea “De ce iubim barbatii” are sansele sa contribuie la rezolvarea unei frustari vechi. Exista personaje memorabile create de autori barbati, dar parca prea putine personaje aduse de scriitoare. Cartea reprezinta un interes din doua puncte de vedere in functie de genul receptorului. Astfel, barbatii pot gandi ca paginile autoarei aduc intr-un mod diferit felul gandirii femeii, iar la randul lor, femeile, se pot identifica prin personajele create de autoare prin propriile trairi si sentimente. Florina Fekete reuseste sa puna in oglinda prin textul sau stereotipurile umane.

Autoarea, astfel, reuseste sa provoace in textul sau o lume pe care probabil niciodata nu vom reusi sa o cunoastem la maxim. Cu toate ca majoritatea personajelor feminine au fost create de barbati, nu se poate nega si rolul femeii in imaginile create de-a lungul secolelor. Intr-adevar, barbatii reusesc sa creeze femei faimoase in povestile lor deoarece acestia incearca sa isi exprime gandurile asupra femeii ideale din propriile visuri. Creaza cu usurinta aceste femei doarece se mai simt si atrasi de ele. Uneori, le si iese.

Este o carte in care autoarea reuseste sa combine atat rolul barbatului, cat si cel al femeii.

Horatiu Malaiele spune despre carte ca este un ameste de frumusete, frivolitate, ambitie si izbanda. Ca si cum aceasta carte este smulsa din viata de zi cu zi.

“De ce iubim barbatii” de Florina Fekete este o carte va reusi sa iti atraga atentie in paginile sale si vei reusi sa intelegi ce doreste sa spuna autoarea prin titlu.

 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 148
Editura: Self Publishing
Apariția: Februarie 2014
ISBN: 978-606-93641-7-8
Dimensiuni: 13,3 x 20,3 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri