De ce barbatii sunt neglijenti, iar femeile, mereu prevazatoare

De ce barbatii sunt neglijenti, iar femeile, mereu prevazatoare

Preț de Listă: 132,00 MDL

Preț: 105,60 MDL

Economisești: 26,40 MDL (20%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
 • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
 • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

De ce barbatii sunt neglijenti, iar femeile, mereu prevazatoare

De sarbatori, spiritele se incing: trebuie cumparate daruri, pregatita masa pentru musafiri si sa fii o gazda perfecta. Cu atatea griji pe cap, cu atatea probleme de rezolvat, cum sa mai reusim sa ne simtim bine?


Barbatii si femeile functioneaza diferit — acesta este un lucru stiut deja de toata lumea. Ce nu se stie inca este cum pot fi respectate aceste diferente, ba chiar transformate in atuuri.


Femeile sunt stresate de cumparaturi, dar barbatii se descurca foarte bine daca sunt inarmati cu o lista detaliata. Femeile nu spun exact ce vor sa faca barbatii, iar acestia nu inteleg limbajul indirect al partenerelor lor. Comunicarea in cuplu este un continuu vals, la care, daca nu respectati pasii de dans, o sa ajungeti mereu sa va calcati pe picioare. Sau sa va cicaliti. Sau, mai rau, sa va despartiti. Autorii considera ca secretul armoniei consta in impartirea rezonabila a responsabilitatilor in cuplu, in comunicare si in intelegerea reciproca a partenerilor.

Despre musafiri, despre cadouri, despre petreceri si despre cum sa evitati ca sarbatoarea sa fie un dezastru, cititi mai multe in De ce barbatii sunt neglijenti, iar femeile, mereu prevazatoare. O carte amuzanta, ce ofera solutii usor de pus in aplicare, numai buna pentru sarbatori fericite!

 

  Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

  Detaliile Produsului

  Titlu Original: De ce barbatii sunt neglijenti, iar femeile, mereu prevazatoare
  Limba: Română
  Coperta: Copertă moale
  Pagini: 288
  Editura: Curtea Veche
  Apariția: 208
  ISBN: 9789736694929
  Dimensiuni: 13x20 cm
  Greutatea: 0.2240

  Pareri