De Ce Bărbații se Uită la Meci și Femeile se Uită în Oglindă? [Audiobook]

De Ce Bărbații se Uită la Meci și Femeile se Uită în Oglindă? [Audiobook]
198,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Nu-i aşa, doamnelor, că aproape în fiecare zi vă supăraţi pentru că partenerul dumneavoastră, care pare să nu aibă altă treabă decât să privească la televizor în timpul liber, nu vă răspunde la întrebari? Nu-i aşa, domnilor, că aproape zilnic sunteţi agasaţi de pălăvrăgeala "fără sens" a partenerei dumneavoastră?

Autorii acestei cărţi şi-au propus să prezinte unui public larg motivele pentru care bărbaţii şi femeile gândesc diferit şi ce este de făcut în această privinţă. Uimitoarea lor carte porneşte de la prezentarea ultimelor descoperiri în domeniile cercetării asupra creierului, biologiei evoluţioniste, geneticii, psihologiei şi schim-bărilor sociale.

Rezultatul este o privire revelatoare, uneori şocantă asupra teritoriului de luptă trasat între sexe. Şi poate mai impor-tant pentru fiecare dintre noi, cartea ne arată cum putem împăca diferenţele de gândire dintre bărbaţi şi femei. Odată ce veţi învăţa secretele celuilalt, nu veţi mai cădea niciodată în capcana reproşurilor şi a mustrărilor de conştiinţă.

Recenzie

”Cartea dezvăluie motivele pentru care bărbaţii şi femeile gândesc diferit şi prezintă descoperiri asupra creierului, psihologiei şi schimbărilor sociale. Dacă eşti femeie şi vrei să-i înţelegi pe bărbaţi sau daca eşti bărbat şi vrei să înţelegi femeile, cartea vă poate fi de ajutor.” -- Natalia Munteanu, www.munteanunatalia.blogspot.com

Citate din Carte

"Bărbaţii şi femeile sunt diferiţi. Nu sunt mai buni sau mai răi - ci diferiţi."

"Atunci când i se vorbeşte unui bărbat este simplitatea! Lui trebuie să i se spună un singur lucru odată, la care să se poată gândi."

"Femeile pot vorbi şi asculta în acelaşi timp, acuzându-i totodată pe bărbaţi că nu sunt în stare să facă nici una, nici alta."

"Femeile nu se descurcă bine în spaţiu pentru că în evoluţia lor n-au vânat altceva decît bărbaţi."

"Când o femeie este nefericită din cauza relaţiei ei sentimentale, nu se poate concentra asupra muncii. Când un bărbat este nefericit la muncă, nu se poate concentra asupra relaţiei sentimentale."

"Femeile îi părăsesc pe bărbaţi nu pentru că ar fi nefericite cu ceea ce le oferă ei, ci pentru că sunt neîmplinite din punct de vedere emoţional."

"Nu-i oferiţi bărbatului vreun sfat decât dacă îl cere - în schimb, spuneţi-i că aveţi încredere în capacitatea lui de a rezolva totul."

"Nu trebuie să uitaţi că femeia este romantică. Ei îi plac vinul, florile şi bomboanele de ciocolată. Daţi-i să înţeleagă că na-ţi uitat asta... pomenindu-i din când în când despre ele."

Despre Autori

Allan și Barbara Pease sunt experți recunoscuți la nivel internațional în domeniul relațiilor umane și al limbajului corpului. Cărțile lor, vândute în 20 de milioane de exemplare, i-au transformat în nume de rezonanță mondială.

Allan Pease ține conferințe despre comunicare umană în întreaga lume și a scris 14 cărți de succes, dintre care opt au fost bestseller-uri de top.

Barbara Pease este directorul executiv al Pease International, companie care produce programe video, cursuri de instruire și seminare pentru oameni de afaceri și guverne din întreaga lume. Este coautoarea bestseller-ului internațional ”Why Men Don't Have a Clue and Women Always Need More Shoes”.

www.peaseinternational.com

Detaliile Produsului

Limba: Română
Numărul de CD-uri: 4
Durata: 4:00
Voce Audiobook: Emil Mândăcan
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2007
Dimensiuni: 12,7 x 13,5 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: