De ce ai Fi tu Șeful? Cum să Devii un Lider Autentic

De ce ai Fi tu Șeful? Cum să Devii un Lider Autentic
198,00 MDL (44,39 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Pe parcursul ultimilor ani, subiectul respectiv a generat mai multe concluzii paradoxale, captivante si complexe, care au fost structurate in aceasta carte. In tot acest rastimp, autorii au intervievat numerosi lideri (si adepti ai acestora), din cadrul organizatiilor corporatiste, cat si din afara lor - scoli, spitale, organizatii sportive si alte instititutii cautand in special lideri care exceleaza in insuflarea unui entuziasm deosebit propriilor sustinatori.

Desi cartea isi are originea intr-o singura intrebare, aceasta furnizeaza un sir impresionant de raspunsuri la misterele si dilemele legate de activitatea de leadership.

Rob Goffee si Gareth Jones sunt parteneri fondatori ai Creative Management Associates, organizatie care lucreaza cu mai multe companii de top, fiind lideri globali in materie de cultura corporatista, proiectare organizationala si dezvoltare a leadershipului.

Cei doi sunt coautori ai articolelor The Character of a Corporation si Why Should Anyone Be Led by You? ultimul fiind publicat in Harvard Business Review si castigator al premiului McKinsey. Aceasta intrebare simpla a pus pe ganduri auditoriile din intreaga lume si a provocat un flux continuu de reactii.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 232
Editura: All
Apariția: Aprilie 2010
ISBN: 978-973-571-746-9
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri