De-aș Avea Un Soț Cât o Muscă

De-aș Avea Un Soț Cât o Muscă
69,00 MDL (15,47 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Privite din perspectiva femeii, iubirile şi căsniciile sunt eliberate de tabuuri şi nu ezită să surprindă. Soţia unui imam, a unui pitic, a unui ţigan, a unui beţiv, a unui negustor, a unui poet, a unui incapabil, soţia a doua, soţia tânără, soţia înţeleaptă – sunt toate diferite, dar spun o singură poveste: a eternului feminin care învinge toate piedicile. Fără nicio legătură între ele, poveştile-scenarii ţesute de Hatice Meryem alcătuiesc un superb mozaic al destinelor, aşezat pe un fundament cultural exotic şi miraculos.

„Cartea scrisă de Hatice Meryem este o critică a societăţii ţesută prin mecanismul unui umor muşcător.” Publishing Perspectives

Biografie

Hatice Meryem s-a născut la Istanbul, în 1968, unde a absolvit Facultatea de Finanţe, Economie şi Ştiinţe Administrative. A lucrat trei ani într-o bancă, iar în 1994 a părăsit Turcia, stabilindu-se în Londra. Aici a lucrat inclusiv ca menajeră, până a reuşit să obţină colaborări cu diferite publicaţii.

Între 1996-2001 a fost redactor-şef la revista Ox. Volumul De-aş avea un soţ cât o muscă… a fost publicat în 2002, fiind apoi retipărit de opt ori.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 104
Editura: Allfa
Apariția: 2012
ISBN: 978-973-724-381-2
Dimensiuni: 13,0x20,0 cm

Pareri