De #33 de ori

Doina Danielean

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Descriere

Cartea Doinei Danielean - „De #33 de ori” este o autobiografie… și totodată, este mai mult decât atât.

„De #33 de ori” este un monolog tăcut, înșirat pe foi - o mărturie a sufletului, despre iubire, durere și lupta care se petrece în mintea și sufletul unei femei - astăzi - exemplu; pe atunci - o femeie care abia, învăța să respire.

Totul începe acasă… acolo unde casa este stăpânită de grija și iubirea necondiționată a părinților, acolo unde vremurile anevoioase și lipsurile nu au putut distruge o familie puternică, integră.

În „De #33 de ori”; Doina-și exprimă admirația pentru cei care i-au oferit viață, cei care, în ciuda greutăților, și-au urmat visul până când l-au văzut realizat.

De la mamă și tată, a învățat să lupte, să muncească, să fie om de valoare și să nu lase capul jos.

Ea nici nu bănuia… cât de mult - lecțiile de acasă - vor conta, atunci când urma să plece.

Pierderea celor dragi, restanțele-n cursul vieții: o iubire neîmpărtășită, primul copil - crescut de una singură și frica de a nu mai putea iubi - sunt doar începutul.  

„De #33 de ori” este un jurnal scris de-a lungul a 33 de ani… provocatori, aspri și frumoși în felul lor; Este o mustrare pentru cei care încetează să lupte pentru visurile lor, pentru cei care obișnuiesc să lase mâinile jos și mai ales - pentru cei care-și pierd speranța; Este… o parte în viața unei femei care a găsit putere în sine și a reușit să iubească ca la început, poate chiar și mai mult.

În final, El a prins-o de mână, Ea a învățat să respire… Și atunci, viața a prins culoare.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 270
Apariția: 2023
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 9789975811378