Aventura, Vol. 02. David Copperfield, Vol. 2

Aventura, Vol. 02. David Copperfield, Vol. 2

Preț de Listă: 50,00 MDL (12,50 RON)

Preț: 15,00 MDL (3,75 RON)

Economisești: 35,00 MDL (8,75 RON) (70%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

Destinul implacabil al micuţului îl lasă în scurt timp şi fără mamă. După moartea acesteia, David este silit să trudească la firma tatălui său vitreg, că spălător de sticle, în condiţii aproape inumane. Când nimic bun nu pare să se mai întâmple în viaţa micului orfan, soarta i se schimbă surprinzător, iar chinurile îndurate în trecut devin o simplă amintire.

Vezi Trailerul Ecranizării


Descrierea Colecției

Aventura este o nouă colecţie dedicată copiilor şi adolescenţilor pasionaţi de lectură şi reuneşte unele dintre cele mai importante titluri din literatura pentru copii, scrise de Charles Dickens, Mark Twain, Lewis Carroll, Karl May, Arthur Conan Doyle și Emilio Salgari.

Literatura de aventuri s-a bucurat dintotdeauna de un public cititor pasionat şi foarte numeros, fiind caracterizată printr-o mare varietate tematică. De asemenea, contribuie la dezvoltarea imaginaţiei copiilor şi a adolescenţilor, a unor trăsături pozitive de caracter: curaj, dorinţă de cunoaştere şi explorare, perseverenţă. Citind aceste cărţi, tinerii vor putea trăi viaţa a zeci de personaje şi vor putea ieşi din poveşti îmbogăţiţi de experienţe palpitante.

Detaliile Produsului

Titlu Original: David Copperfield
Grupa de Vârstă: 9-12 ani, 13-18 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 576
Editura: Adevărul
Apariția: 2009
ISBN: 978-606-539-762-0
Dimensiuni: 13 x 22 cm
Greutatea: 0.4800

Pareri