Datorie şi Onoare

Datorie şi Onoare
187,00 MDL (46,97 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Celebra scriitoare Iris Johansen stie foarte bine ce asteapta cititorii sai fideli si le ofera satisfactie deplina. Acelasi lucru se intampla si cu romanul de fata a carui actiune se desfasoara in jungla columbiana , intr-o lume stranie in care parca timpul s-a oprit si totul este posibil.

Eve Duncan, eroina cartii, este expertul antropolog care, printr-o munca extrem de laborioasa reuseste sa reconstruiasca chipul oamenilor dupa craniile lor.
Abilitatea ei de a identifica persoane aflate in faze avansate de descompunere i-a conferit o notorietate mondiala. Acesta este motivul pentru care va fi contactata de un personaj ciudat, Montalvo, ce conduce o tabara militara din Columbia.

Convinsa ca va fi ajutata sa elucideze imprejurarile unui episod dureros din viata ei, Eve se va lansa intr-o aventura nebuneasca ce ar putea-o costa viata.
Pe parcursul unor intamplari care vor face ca nivelul de adrenalina al cititorului sa atinga cote maxime, intre cei doi se leaga o relatie speciala. Va gasi Eve destula putere pentru a rezista farmecului straniu al lui Montalvo?

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 286
Editura: Orizonturi
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-736-135-6
Greutatea: 0.4000

Pareri