Darul lui Jonas

Darul lui Jonas
145,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

    • 1 persoane au cumpărat acest produs.

Produse Asemănătoare

Bifează produse pentru a le adăuga în coșul de cumpărături sau selecteaza toate

Descriere

• Roman castigator al Medaliei Newbery.

Lumea in care traieste Jonas pare a fi una perfecta. Totul e sub control. Frica, suferinta si razboiul au disparut. Nimeni nu are de facut vreo alegere. Fiecarei persoanei i s-a desemnat un rol in cadrul comunitatii, iar conducatorii ei iau toate deciziile, fara a face vreo greseala. Dar destinul si misiunea lui Jonas vor fi diferite de ale celorlalti.

Roman puternic si provocator, Darul lui Jonas va stimula cu siguranta generatii de tineri sa citeasca si sa gandeasca. - New York Times


 
Fragment din romanul "Darul lui Jonas" de Lois Lowry:

"Jonas se grabi sa treaca de usa si se trezi intr-o camera de zi mobilata confortabil. Semana destul de bine cu locuinta propriei unitati familiale. Mobilierul era acelasi in toata comunitatea: practic, solid, cu un rost bine definit pentru fiecare piesa. Patul pentru dormit. Masa pentru mancat. Biroul pentru studiu.

Toate piesele cuvenite se gaseau si in aceasta incapere spatioasa, desi fiecare era usor diferita de cea din propria locuinta. Materialele sofalei si scaunelor tapitate erau ceva mai groase si mai de soi; picioarele mesei nu erau drepte ca acelea de-acasa, ci subtiri si curbate, cu o mica sculptura in lemn in partea de jos. Patul, situat intr-un alcov din capatul indepartat al incaperii, era acoperit cu o cuvertura splendida, cu broderii complicate pe intreaga ei suprafata.
Insa diferenta cea mai mare privea cartile. Acasa la Jonas se gaseau cuvenitele volume de interes general pe care le avea fiecare gospodarie: un dictionar si marea carte a comunitatii, un volum gros, care continea prezentarea fiecarui birou, a fiecarei fabrici, cladiri si comisii. Plus Regulamentul, bineinteles.
Aceste carti erau singurele pe care le vazuse Jonas. Nu stia ca existau si altele.
Insa peretii acestei incaperi erau acoperiti in intregime de biblioteci ticsite, care ajungeau pana-n tavan. Probabil ca erau sute - sau poate chiar mii de carti cu titlurile scrise cu litere stralucitoare, in relief."

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Darul lui Jonas - Lois Lowry
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 208
BRAND: Art
ISBN: 978-606-9674-19-2
Dimensiuni: 205 x 140 mm

Pareri