Darkside. Țărâmul Întunericului

Darkside. Țărâmul Întunericului

Preț de Listă: 240,00 MDL (48,24 RON)

Preț: 36,00 MDL (7,24 RON)

Economisești: 204,00 MDL (41,00 RON) (85%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Bine ai venit in Darkside - Taramul Intunericului, acolo unde intalnesti cosmaruri la tot pasul... Locuinta lui Jonathan Starling a fost atacata in timp ce tatal lui se afla intr-un azil. Baiatul lupta pentru propria lui viata, dar nu exista niciun loc in care sa se ascunda.

Londra e impartita in doua lumi: una intunecata - Darkside, si o alta luminoasa, Lightside. Din cale-afara de periculos si mai mult decat infricosator, Darkside, Taramul Intunericului - guvernat de legile unui Jack Spintecatorul al copiilor -, este un loc in care vampirii si varcolacii se plimba pe strazi. Este o lume a cosmarurilor si secretelor aducatoare de moarte.

Iar Jonathan trebuie sa gaseasca o cale sa evadeze, sa se intoarca in Lightside, Taramul Luminii...

Un thriller supranatural, plin de suspans, cu personaje memorabile si cu momente de horror gotic.
 
Inca de cand a invatat sa scrie, Tom Becker si-a dorit sa devina scriitor. De fapt, la varsta de cinci ani, chiar si-a notat intr-un carnetel ca visul lui este sa scrie carti. A studiat Istoria la Universitatea Oxford si s-a lasat inspirat de atmosfera deosebita din aceasta institutie academica. Obisnuia sa-si petreaca zile intregi la biblioteca, studiind si citind. In prezent, isi dedica timpul scrisului. Locuieste in Marea Britanie.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 248
Editura: Corint
ISBN: 9731283432
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri