Dansul Victoriei

Dansul Victoriei
146,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Librăria Bestseller din Chișinău (Centru) str. Pușkin 35 068-799-933 Stoc limitat
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Santiago de Chile, 13 iunie, începutul secolului nostru... Este ziua amnistierii pentru deţinuţii de drept comun. Când tânărul Angel Santiago iese din închisoare, nu ştie că este ameninţat de două condamnări, una la moarte, iar cealaltă la o viaţă plină de intensitate. Aflat în posesia planului pentru o Mare Lovitură, caută să se împrietenească cu cel mai vestit hoţ în viaţă, maestrul melancolic şi rasat Vergara Grey, pe care încearcă să-l convingă să pună planul în aplicare.

Dar, până să ajungă la Vergara Grey, lui Angel îi iese în cale Victoria, sub întruchiparea unei adolescente pasionate de balet, iar iubirea dintre un fost puşcăriaş şi o balerină "va pluti" în aer, impregnând romanul cu o emoţie intensă, greu de cuprins în cuvinte.

Dansul Victoriei face parte din galeria romanelor cu clasă, ale căror personaje, de la protagonişti până la recepţionera de la hotel, poartă o marcă inconfundabilă şi o viaţă proprie. Cel care dă Marea Lovitură cu acest roman despre suspansul prieteniei şi al iubirii, care într-adevăr învinge totul (în pofida scepticilor şi a părinţilor grijulii), este de fapt Antonio Skarmeta.

Despre Autor

Antonio Skármeta s-a născut la 7 noiembrie 1940 la Antofagasta, în Chile. A studiat filosofia la Universitatea din Chile. Şi-a părăsit ţara în 1973, după lovitura de stat a lui Pinochet, trăind timp de un an în Argentina, iar apoi s-a mutat la Berlin. A fost profesor de tehnică narativă la Universitatea din Chile. A tradus din autori precum Francis Scott Fitzgerald şi Jack Kerouac.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 316
Editura: Rao
Apariția: Martie 2012
ISBN: 9786066091480
Dimensiuni: 13,2 x 20,6 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri