Damnare (Vol. 1 din Serie)

Damnare (Vol. 1 din Serie)

Preț de Listă: 149,00 MDL

Preț: 119,20 MDL

Economisești: 29,80 MDL (20%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)
    • 6 persoane au cumpărat recent acest produs.

Descriere

Bestseller New York Times

La 27 decembrie 2009, Fallen (Damnare) a fost plasată pe locul 5 în lista de bestselleruri New York Times, ajungând ulterior și pe locul 3. Cartea s-a aflat în listă mai mult de un an până pe 6 aprilie 2011.

Acțiunea se petrece în jurul unei tinere pe nume Luce, care este trimisă la o școală de reabilitare după ce este acuzată de uciderea unui băiat. Ea îl întâlnește pe Daniel, de care se îndrăgostește inexplicabil, și pe care crede că l-a întâlnit și în alte vieți.

Unii îngeri sunt sortiţi căderii! Există ceva dureros de familiar la Daniel Grigori. Misterios şi distant, el îi atrage atenţia Lucindei Price încă din prima ei zi la internatul Sword & Cross, din înăbuşitorul Savannah. Ajunsă aici după ce prietenul ei moare într-un accident misterios, Lucinda, o adolescentă de şaptesprezece ani, se îndrăgosteşte de Daniel, dar descoperă un adevăr incredibil de  tulburător: el este un înger căzut, iar iubirea lor este veche de secole şi sfârşeşte tragic de fiecare dată când se întâlnesc.

Într-un decor apăsător şi opresiv, în care îngerii nu se deosebesc de muritori şi unde umbrele veghează ameninţător orice mişcare, povestea lor evocă un romantism diafan şi angelic. Periculos de incitant şi întunecat de romantic, Damnare este un thriller fascinant şi povestea de dragoste supremă.

Vezi Trailerul Cărții


Despre Autoare

Lauren Kate este o autoare americană de ficțiune pentru adolescenți. S-a născut în Dallas, Texas și a urmat colegiul în Atlanta, Georgia. La momentul de față locuiește în Los Angeles. Cărțile sale s-au vândut în peste 30 de limbi și include romanele ”The Betrayal of Natalie Hargrove” și ”Fallen” (Damnare).

www.laurenkatebooks.net

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Fallen
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 296
Editura: Litera
Apariția: Noiembrie 2010
ISBN: 978-973-675-970-3
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri