Damele din Pălărie. Pseudospionologykos

Mai multe poze

Damele din Pălărie. Pseudospionologykos
86,00 MDL (21,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Excelente pagini de proză, care creionează un stil unic în întregul său, lipsit de superficialități sau pudoare, tratînd teme recurente și obsesii cu valențe autobiografice.

Un roman pe care Editura Adenium îl relansează, în varianta revăzută.

„Un pseudoroman de spionaj, savuros prin întîmplările conținute și admirabil ca stil... Cine a citit comentariile lui InimăRea, împrăștiate cu generozitate peste tot în online, își poate face o idee, dar ideea va fi cu siguranță depășită de lectura cărții...

Cum încă mai trăim în era Navigatorului, îi urez lui InimăRea vînt bun la pupă!” -- Liviu Antonesei

Despre Autor

InimaRea (pseudonimul lui George Tudor, n. 1950) a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universitatii Bucuresti (promotia 1974). A lucrat ca profesor de limba franceza, redactor la Editura Militara si analist in cadrul SIE. Din anul 2004 este trecut in rezerva, cu gradul de colonel.

A publicat cronici literare, studii critice, articole si anchete sociale in revistele: Luceafarul, Romania literara, Viata StudenteascaScanteia Tineretului, Informatia Bucurestiului, Dimineata, Cronica, Baricada, Fraierul roman si altele. A debutat in proza cu volumul Cateva idei despre fericire (Editura T, 2011).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 160
Editura: Adenium
Apariția: Mai 2013
ISBN: 978-606-93447-6-7
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4800

Pareri