Dacă aș Rămâne

Dacă aș Rămâne
165,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Mia este o violoncelistă talentată în vârstă de 17 ani, cu o familie iubitoare şi un prieten minunat, Adam. Ea nu trebuie decât să aleagă dacă va merge la New York pentru a studia la Julliard sau dacă va rămâne în Oregon cu cei dragi. Însă într-o dimineaţă cu ninsoare, totul se schimbă, iar decizia pe care brusc trebuie să o ia este dramatică şi dureroasă.

Mia îşi pierde părinţii şi fratele mai mic într-un accident rutier, şi, cu toate că nu îşi aminteşte momentul impactului, ea îi poate vedea pe cei din jur şi pe sine.

Cartea a fost inclusă de către Bestseller.md în topul celor mai bune 7 cărți ecranizate în 2014. Vezi Infografic!

 

 

A photo posted by Bestseller.md (@bestseller_md) on

 

Romanul este scris la persoana întâi, Mia evocă evenimente din viaţa sa, descrie ceea ce vede şi aude în spital, deşi nu poate simţi nimic şi este din ce în ce mai slăbită.

Dragostea pentru cei rămaşi în viaţă şi pentru Adam şi pasiunea pentru muzica clasică vor determina alegerea pe care tânara o face la final.

"Dacă aş Rămâne" atinge teme importante, despre viaţă, moarte şi despre cum totul se poate schimba iremediabil într-o secundă. Cartea este inspirată de o tragedie reală.

 

 

Gayle Forman este jurnalistă și a scris articole pentru Seventeen, Cosmopolitan, The Nation, Elle. A călătorit timp de un an cu soțul ei în mai multe țări și a povestit întâmplări în You Can`t Get There From Here: A Year On The Fringes Of A Shirinking World.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 220
Editura: Rao
Apariția: Octombrie 2011
ISBN: 9786066097093
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri