Cuvinte de dragoste (LIVRARE 15 ZILE)

Sandra Brown

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Descriere

Viata lui Laney McLeod se schimba pentru totdeauna cand ramane blocata intr-un lift din Manhattan, in timpul unei pene de curent, alaturi de Deke Sargent, un avocat instarit. Dupa ce chipesul barbat o ajuta sa se calmeze in urma unei crize provocate de claustrofobie, cei doi ajung sa petreaca o noapte pasionala in apartamentul lui de lux. Socata de propriul comportament iresponsabil, Laney dispare a doua zi de dimineata din viata lui, fiind sigura ca nu il va mai intalni niciodata si ca va uita acea aventura.

Insa, dupa un timp, viata o surprinde din nou: afla ca in acea noapte a ramas insarcinata. Hotaraste sa aduca pe lume copilul si sa-l creasca singura, dar dupa cateva luni are parte de un alt soc – Deke reapare in viata ei, si pasiunea care i-a adus impreuna se reaprinde in forta. Desi se teme ca este doar o simpla distractie pe lunga lista de cuceriri ale acestui playboy rasfatat si incearca sa-l indeparteze, Laney nu ii poate rezista.

Insa vine si momentul cand este nevoita sa faca o alegere – sa isi alunge temerile din trecut ori sa-l piarda pe Deke pentru totdeauna.

 

„O poveste de dragoste clasica despre cum o aventura de-o noapte poate aduce o iubire de-o viata.“ Kirkus Reviews 

 

Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. Cartile ei au fost publicate in 33 de tari, in peste 80 de milioane de exemplare

Mai multe informații

Limba: Română
Coperta: Copertă moale