Cursa terorii

Cursa terorii

Preț de Listă: 168,00 MDL (42,00 RON)

Preț: 84,00 MDL (21,00 RON)

Economisești: 84,00 MDL (21,00 RON) (50%)

Disponibilitate: În Stoc

Doar 1 exemplar disponibil

Descriere

Un nou thriller politic exploziv semnat Joel C. Rosenberg. Si, asa cum spune chiar autorul... „sa ne fereasca Dumnezeu ca intamplarile din el sa devina vreodata realitate”.

PRETUL PETROLULUI ATINGE UN NIVEL RECORD... in Irak se ridica un nou dictator, China ameninta Taiwan, Coreea de Nord este pregatita sa atace Coreea de Sud, iar Israelul incearca cu disperare sa termine ridicarea celui de-al Treilea Templu, lasand intreaga regiune sa se clatine pe marginea Apocalipsei.

GLOBUL STA PE UN BUTOI DE PULBERE GATA SA EXPLODEZE... iar al doilea mandat al presedintelui american James MacPherson e pe sfarsit. Batalia electorala dintre cei care vor sa ii ia locul este una dintre cele mai contestate din istoria americana. Cine va conduce in urmatorii patru ani o tara profund ravasita? Si ce rol va juca SUA in ultimele zile ale istoriei?

SERVICIILE SECRETE... afla despre un plan terorist de asasinare a unuia dintre candidati – dar care? Cine va fi eliminat? Pot fortele americane sa-i opreasca pe teroristi inainte ca milioane de oameni sa-si piarda vietile? „Romanele lui Rosenberg par desprinse din titlurile de pe prima pagina a ziarelor de maine.” Washington Times

Biografie

Joel C. Rosenberg, celebru autor american si strateg de comunicatii, a lucrat cu personaje importante din lumea afacerilor, politicii si mass-media, printre care Steve Forbes, Rush Limbaugh si fostul prim-ministru israelian Benjamin Netanyahu. Joel C. Rosenberg este editorialist politic la World Magazine, dar a scris articole si pentru alte publicatii americane, ca Wall Street Journal, National Review si Policy Review. Este autorul a patru romane despre terorism, evenimente mondiale recente si apropiata distrugere a lumii: Ultimul jihad (2002), Ultimele zile (2003), Optiunea Ezechiel (2005) Sulul de aramã (2006). Romanele sale s-au vandut in peste un milion de exemplare.

Detaliile Produsului

Titlu Original: -
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 464
Editura: Nemira
Apariția: 2010
ISBN: 978-606-8134-98-7
Dimensiuni: 10,7 x 17,8 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri