Cursa cu Obstacole a Dezvoltării Umane

Cursa cu Obstacole a Dezvoltării Umane
270,00 MDL (67,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Dezvoltarea umana este, in opinia autorilor, o „cursa cu obstacole”. Volumul trateaza din punct de vedere psihologic evolutia copilului, incercind sa delimiteze si sa gaseasca posibile rezolvari ale „obstacolelor” ce pot aparea din cele mai fragede virste.

Metodele terapeutice sint ilustrate prin numeroase studii de caz, in ultimul capitol. Cartea le este utila specialistilor in psihologia copilului, psihologilor din cabinetele scolare si studentilor care doresc sa se specializeze in acest domeniu.

Cuprins: Copiii in cursa socializarii sau cum se perpetueaza diferentele intre baieti si fete • Ce se intimpla cu adolescentii abuzati • Experienta pierderii si a durerii la copii • Ce este psihoterapia copilului? • Studii de caz • Focus psihoterapeutic familial

Despre Autor

Iolanda Mitrofan este profesor doctor la Catedra de Psihologie a Universitatii Bucuresti, presedinte al Societatii Romane de Psihoterapie Experientiala si membru de onoare al Asociatiei Romane de Psihologie Transpersonala. De acelasi autor: „Psihologia vietii de cuplu” (2002), „Cuplul conjugal” (1989).

 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 480
Editura: Polirom
Apariția: 2003
ISBN: 973-681-440-8
Dimensiuni: 16 x 23,5cm
Greutatea: 0.3000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: