Curs Practic de Încredere. Ediţia 2012

Curs Practic de Încredere. Ediţia 2012
101,00 MDL (22,64 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Aveti in maini un material psihologic cat se poate de limpede, de accesibil si de placut surprinzator. Si, dupa cum o sa constatati citind, autorul lui este neintrecut in sustinerea prezentului Curs practic de incredere. Pornind la drum, in viata, cu mult mai putine sanse si mai putina incredere in sine decat va fi avand majoritatea cititorilor sai, Anderson a izbutit si sa cunoasca implinirea, dar si sa ajunga cunoscut - printre altele, si pentru cartile pe care le-a scris.

Premisa acestui volum este un suport teoretic si practic al unui curs efectiv, sustinut de Anderson cu ani in urma. De aici si structura cartii: 20 de „prelegeri“ gravitand in jurul notiunii de incredere si care, adunate la un loc, capata aspectul unei analize lucide pornind inca de la radacina vietii, adica din copilarie.

Autorul descrie procesul de formare a individualitatii umane, strans legat de dobandirea increderii in sine. Discuta, cu tact, despre etape existentiale fundamentale (indragostire, dragoste si relatii amoroase), cat si despre multiple tipare comportamentale adverse (anxietatea, furia, agresivitatea, teama de risc, incapacitatea de comunicare, de a iubi sau de a fi iubit). Toate cele de mai sus, precum si multe altele, isi gasesc, firesc, locul in acest ghid de mare efect, axat pe constientizarea modului in care ne dezvoltam ca indivizi.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 240
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2012
ISBN: 9789736699092
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: