Curs de Vânzări. Cum să vinzi orice oricui

Curs de Vânzări. Cum să vinzi orice oricui
161,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

    • 13 persoane au cumpărat acest produs.

Descriere

„Profesionistul de succes din domeniul vânzărilor ştie că fericirea nu înseamnă plăcere, ci victorie, că, dacă faci ceea ce trebuie să faci atunci când trebuie, vei fi, în cele din urmă, capabil să faci ceea ce vrei atunci când doreşti să o faci. Şi cel mai important lucru, profesionistul de succes din vânzări ştie şi înţelege crezul vânzărilor:Poţi avea tot ce îţi doreşti în viaţă dacă ajuţi suficiente persoane să obţină ceea ce vor!“ -- Zig Ziglar

 
Despre Autor

 

Zig Ziglar (n. 1926) este unul dintre cei mai apreciaţi autori de literatură motivaţională.

S-a născut într-o zonă rurală din Alabama, iar mai târziu familia sa s-a mutat în Yazoo City, statul Mississippi. S-a înrolat în Marina americană, iar după lăsarea la vatră, în 1946, a studiat la University of South Carolina. Curând însă, a abandonat facultatea şi a început să vândă vase de aluminiu pentru Wearever Aluminum Company.

În 1968, a devenit vicepreşedinte şi director de training la Automotive Performance Company, mutându-se la Dallas, Texas. În 1970, şi-a început cariera de conferenţiar în domeniul motivaţional. Numele său este astăzi, pentru multă lume, sinonim cu noţiunile de încredere, motivare şi succes.

De-a lungul a treizeci de ani, a căpătat statura unei personalităţi de talie mondială, fiind în prezent preşedintele Corporaţiei Zig Ziglar, cu sediul în Dallas, o organizaţie cu peste şaizeci de angajaţi, al cărei scop este acela de a ajuta oamenii să-şi utilizeze cu succes resursele fizice, mentale şi spirituale.

De acelaşi autor, la Curtea Veche Publishing au mai apărut: Dincolo de vârf (2000), Putem creşte copii într-o lume negativă! (2000), Secretul căsniciei. Idila poate dura o viaţă (2001), Motive pentru a zâmbi (2002),Alte motive pentru a zâmbi (2007) şi Gândeşte optimist într-o lume cenuşie (2007).

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: 101: What Every Succesful Sales Professional Needs to Know
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 104
BRAND: Curtea Veche
Apariția: 2010
ISBN: 978-606-44-0177-9
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri