Curajul. Plăcerea de Trăi Periculos

Curajul. Plăcerea de Trăi Periculos
99,00 MDL (24,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

„Crezi in Dumnezeu; apoi afacerea ta da faliment si brusc apare necredinta. Iti spui: Nu cred, nu pot sa cred in Dumnezeu. Crezi in Dumnezeu, si iti moare cel drag, si necredinta apare la suprafata. Credinta ta in Dumnezeu este distrusa doar prin moartea celui drag ? Inseamna ca nu valoreaza mult..

Increderea nu poate fi niciodata distrusa; o data ce exista, nimic nu o poate distruge. Nimic, absolut nimic nu o poate distruge. Asa ca, tine minte, intre incredere si credinta e o mare diferenta. Increderea este personala; credinta este sociala. Increderea ti-o dezvolti singur; credinta iti este impusa. Renunta la credinte. Sigur, va aparea teama, pentru ca daca renunti la credinta apare indoiala. Credinta forteaza indoiala sa se ascunda undeva, credinta reprima indoiala.

Nu-ti face griji in privinta asta; lasa indoiala sa vina. Fiecare trebuie sa treaca printr-o noapte intunecoasa inainte de a iesi la lumina soarelui. Fiecare trebuie sa treaca prin indoiala. Drumul e lung, noaptea e intunecoasa. Dar cand dupa lunga calatorie prin noaptea neagra apare dimineata, stii ca a meritat. Increderea nu poate fi “cultivata”, si sa nu incerci niciodata sa o cultivi; asta a facut omenirea. Increderea cultivata devine credinta. Descopera increderea in interiorul tau, nu o cultiva. Patrunde mai adanc in fiinta ta, in insasi sursa fiintei tale, si descoper-o.” -- Osho

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 144
Editura: Pro Editura şi Tipografie
Apariția: 2006
ISBN: 973-7995-91-0
Dimensiuni: 14 x 20 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri