Cuplul Conjugal, ori la Bal, ori la Spital

Mai multe poze

Cuplul Conjugal, ori la Bal, ori la Spital
182,00 MDL (45,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

O carte nonconformistă în care, cu umorul său caracteristic și apelînd la numeroase situații tragicomice, bine-cunoscutul psihoterapeut Bebe Mihăescu își îndrumă cititorii în universul terapiei de cuplu. El dezvăluie aspecte mai puțin înțelese legate de conviețuirea alături de cineva, îndemnîndu-i pe cei care își doresc consolidarea unei relații de cuplu la un antrenament al perfecționării și îmbunătățirii ei, depășind inhibiții și temeri. „N-ai să crezi ce citeşti! Bebe Mihăescu te ţine de mînă şi călătoriţi în lumea savuroasă şi provocatoare a cuplului.
 
Şi, vorba aceea, la timpuri noi... cupluri noi! Cuplul de tip «tu eşti jucăria mea», cuplul «ba pe-a mă-tii», cuplul «obsesie sexuală», cuplul «na-ţi-o ţie» şi tot aşa, că te întîlneşti cu rîsu’-plînsu’! Acestea sînt tipurile de cuplu din România văzute de Bebe Mihăescu. Te recunoşti cumva printre ele?
 
Mergi degrabă în dormitor şi fă ceea ce prin «Practic, practic, practic» ţi se recomandă. Şi dacă nu ai nici un rezultat, atunci... galop la psihoterapie cît mai este timp. Dacă nu, vei ajunge la... psihiatrie. Ţii în mînă o carte care cînd te face să rîzi eşti la bal, iar cînd te întristează eşti la spital. Ai înţeles. Este vorba de cuplul tău!”  -- Dr. Bebe Mihăescu 

 

Despre Autor


 

Vasile (Bebe) Mihaescu, conferentiar la Universitatea de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” din Iasi, unde preda psihologie medicala, psi­hoterapie si psihosexologie. Psihoterapeut de orientare experientiala si hipnoterapie. Licentiat in psihologie, drept si medicina. Cursuri si stagii de pregatire in Germania, Israel, Grecia, China si Japonia. Doctorat in psihologie, masterat in psihoterapie si programare neurolingvistica.

Formator-supervizor in psihoterapie experientiala, hipnoterapie si psiho­terapie transpersonala, psiholog principal si supervizor in psihologie cli­nica, licentiat international in programare neurolingvistica. Formari multiple (terapie Gestalt, analiza tranzactionala, hipnoza ericksoniana, terapie cog­nitiv-comportamentala), expert in arte martiale (centura neagra 4 Dan karate, instructor Tao). Presedintele Asociatiei de Psihoterapie Experientiala si Hipnoterapie, vicepresedintele Comisiei de Psihologie Clinica si Psihoterapie – Colegiul Psihologilor din Romania. Membru al Uniunii Scriitorilor din Romania.

Lucrari stiintifice: Dictionar de medicina legala (coautor, 1976), Teme ale psihologiei medicale (1993), Next Generation (2000, 2003), A face dra­goste aproape perfect (2003), Cuplul conjugal ori la bal, ori la spital (2004) si Sexul. PROadolescentii, ingerii, „dementii” (2004). Volume de beletristica: Cartea cu adolescenti (1976), Prea fragedul contur (1978), Dulcissima (1978), Portret cu doua rame (1981), Incendiu in eternitate (1982), Anonim cu ceas de buzunar (1985; Premiul Asociatiei Scriitorilor din Iasi), Semne pe arbori (1986), Urme de purpura (1989) si Mustatile lui Demiurgos (1997).

De acelasi autor, la Editura Polirom au mai aparut: Psihoterapia, incotro? (1995), Psihoterapie si psihosomatica (1996), This is the question, daraghie tavarisci (1996), Psihoterapia ca sistem (coautor, 1996) si Psihosexologie pentru incepatori (2000).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 232
Editura: Polirom
Apariția: Aprilie 2015
ISBN: 978-973-46-5355-3
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri