Cum vorbim în public

Cum vorbim în public

Preț de Listă: 186,00 MDL

Preț: 148,00 MDL

Economisești: 38,00 MDL (20%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău (1-2 zile)
  • În Moldova (2-3 zile)

Descriere

Sunteti pregatiti sa vorbiti in public sau sa realizati o prezentare de succes ? Daca nu stapaniti arta comunicarii persuasive, aceasta carte, asa cum arata si titlul, va va ajuta sa descoperiti cele mai eficiente metode pentru dezvoltarea abilitatilor necesare unui bun orator. Arta transmiterii mesajului convingator nu trebuie sa fie doar apanajul avocatilor, ci un instrument indispensabil pentru a convinge publicul in fata caruia vorbiti, indiferent daca sunteti student, profesor, politician sau presedinte de condominiu. 

CUM VORBIM IN PUBLIC. Exercitii de oratorie” va invata sa sustineti un discurs la un congres, intr-o campanie electorala, la examenul de licenta, la o reuniune de negocieri, sau doar la un vernisaj sau o nunta. Prin stilul de abordare pedagogic, lucrarea de fata prezinta cele mai bune tehnici de care aveti nevoie pentru a realiza o mai mare congruenta intre limbajul verbal si non-verbal al prezentarii, cheie pentru credibilitatea vorbitorului si a mesajului pe care il transmite. Urmand pas cu pas exercitiile din aceasta carte in premiera pentru Romania, veti reusi, intr-un timp foarte scurt, sa fiti mai increzatori in voi insiva, incredere de care aveti nevoie  pentru a va stapani tracul care va controleaza sistemul nervos. 

In concret, cartea descrie instrumentele oratoriei, instrumente fara de care nu veti reusi niciodata sa captati mai bine si mai mult atentia persoanelor in fata carora vorbiti.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: How to Develop Self-Confidence and Influence People by Speaking
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 200
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-669-651-0
Dimensiuni: 15,5 x 20 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri