Cum să zbori

Cum să zbori
250,00 MDL (62,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Fiecare în această lume are un vis...

Cartea conține două povestioare despre bunătate. Ambele sunt despre credința în forțele proprii și visurile adevărate, iar ideea principală este că niciodată nu trebuie să renunți. Anume din acest motiv autorii au decis să organizeze lansarea într-un mod deosebit: 50 de copii din familii social vulnerabile, din satul Bahmut, r. Călărași au fost aduși la Chișinău, unde s-a organizat o serbare adevărată pentru acești copii, care au cea mai mare nevoie de sărbătoare!

Un moș Crăciun adevărat i-a întâmpinat pe copii într-un restaurant confortabil din centrul capitalei, unde erau așteptați de surprize, daruri și, desigur, cărțulii. După partea oficială, copilașii însoțiți de organizatori au mers la cinematograful Patria la un program de sărbătoare.

Autorii cărții — Valeriu Cioclea, Fion Golden și Anna Amita — consideră că oamenii din lumea modernă au nevoie pur și simplu de un miracol, iar lansarea primei cărți și deschiderea editurii în ajun de Crăciun nu sunt o simplă coincidență.

Echipa Lepus Arts aduce mulțumiri celor care au contribuit la organizarea și desfășurarea lansării: Rodica Madan, Ileana Puică, Dionisie Vasilache, Ina Vieru, Hostaria Amarcord - Valter și Doina, Doina Cernavca (“Ajuta un om”), Hostaria “Amarcord”, Dulce Hanna - Anisoara Stratulat, Vivi Art Boutique, Galas Tur, Rîșneanu Olga, Natalia Cotun, Alexandr Dogot și Alexandru Ciubotaru, Olesea Catruc, Inna Vieru. Partenerul media al evenimentului a fost cel mai popular forum pentru femei — mama.md.

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 6-8 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 28
Apariția: 2018
ISBN: 978-9975-144-95-7
Greutatea: 0.1900

Pareri