Cum să Vorbim în Public

Cum să Vorbim în Public
155,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Bestseller Internațional

Dorothy Carnegie care a prefațat cartea Cum să vorbim în public menționează faptul că aceasta s-a vândut din 1926 până în prezent în peste 1 000 000 de exemplare, fiind publicată în peste 20 de limbi.

Cum să vorbim în public este un manual despre discursul de orice fel - începând de la cele câteva propoziţii ce trebuie rostite cu o anumită ocazie de familie, de exemplu, până la conferinţele în faţa unui public numeros.

Autorul vă pune la dispoziţie metode, tehnici practice şi sugestii care, odată însuşite, vă vor ajuta ca atunci când întâlniţi diverse persoane sau grupuri de oameni să vă adresaţi în mod eficient acestora.

Puterea de afirmare a personalităţii inclusiv prin ceea ce spuneţi este esenţială pentru reuşita dumneavoastră. Aşa cum autorul demonstrează în fiecare pagină, tehnicile prin care puteţi stăpâni un public vă pot ajuta în împrejurările de orice fel ale existenţei. Urmaţi-i sfaturile şi faceţi din vorbele pe care le rostiţi unul dintre atuurile dumneavoastră.

Despre Autor

Dale Carnegie (24 noiembrie 1888-1 noiembrie 1955) este considerat cel mai mare autor de literatură motivaţională. După absolvirea colegiului, a lucrat ca agent de vânzări în Nebraska şi a obţinut câteva roluri ca actor la New York. După ce absolvește State Teachers College din Warrensburg, Missouri este angajat de Young Men Christian Association să predea cursuri serale pentru adulţi despre o temă aleasă chiar de el: vorbirea în public. Astfel începe faimoasa carieră de conferenţiar şi de autor de mare succes a lui Dale Carnegie. Cursurile sale de la Y.M.C.A. au înregistrat un succes imediat şi Dale Carnegie avea să conferenţieze cu sălile pline.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: How to Develop Self-Confidence and Influence People by Speaking
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 200
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-669-651-0
Dimensiuni: 15,5 x 20 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri