Cum Să Vinzi mai Mult pe Internet. Arta de A Converti Utilizatorii în Clienți

Cum Să Vinzi mai Mult pe Internet. Arta de A Converti Utilizatorii în Clienți
176,00 MDL (39,46 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

Acel Internet in care utilizatorul reprezenta centrul preocuparilor noastre a ajuns sau ar trebui sa ajunga la final. Am petrecut suficient de mult timp concentrandu-ne toata energia pe nevoile unui utilizator ideal, fara a fi obtinut prea multe rezultate pana in acest moment. Axul central al prezentelor noastre in mediul on-line nu mai poate fi utilizatorul, ci transformarea acestuia in client.

Pentru aceasta, este esential sa facem un pas inainte si sa scoatem la lumina acel instinct comercial pe care il purtam in interiorul nostru. A sosit momentul sa punem la lucru persuasiunea, disciplina cheie care ne poate ajuta sa ii convingem pe utilizatori si sa ii facem pe acestia sa parcurga paginile site-ului nostru pana la transformarea lor in clienti.

Aceasta carte reprezinta un ghid util in actualizarea paginii dumneavoastra web, care se va transforma in noua dumneavoastra strategie comerciala si in principala sursa de crestere a afacerii. Un ghid util, simplu si, mai presus de orice, eficace, in care veti intalni peste 100 de idei concrete despre cum va puteti imbunatati performantele on-line

Detaliile Produsului

Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 152
Editura: Corint
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-13-5568-9
Dimensiuni: 15 x 23 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri