Cum să vinzi inteligent. Strategii de viitor pentru clienţi mereu multumiţi

Cum să vinzi inteligent. Strategii de viitor pentru clienţi mereu multumiţi

Preț de Listă: 193,00 MDL

Preț: 135,00 MDL

Economisești: 58,00 MDL (30%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

După ce au ocupat funcţii de top în importante firme internaţionale de consultanţă, Keith Dugdale şi David Lambert s-au hotărât să aştearnă pe hârtie atât o parte din observaţiile acumulate de-a lungul activităţii lor profesionale, cât şi inovaţiile pe care le-au experimentat în diferite domenii, în mai multe ţări de pe patru continente. Instrumentele pe care le propun ei în această carte se bazează pe situaţii reale şi pe o profundă înţelegere a mecanismelor şi relaţiilor implicate într-o tranzacţie comercială.

Autorii analizează reacţiile inexplicabile, aparent neaşteptate, ale potenţialilor cumpărători şi oferă soluţii concrete pentru toate tipurile de situaţii problematice din domeniul vânzărilor. Totodată, îl învaţă pe agentul de vânzări cum să-şi analizeze propriile reacţii şi cum să-şi modifice comportamentul pentru a obţine un succes autentic şi durabil.

Principiul „Îţi rămân dator“ inaugurează cea mai nouă, mai eficientă şi mai umană abordare a strategiilor de vânzare.

 

Despre Autor

Keith Dugdale activează în Australia ca specialist în comportamentul uman la locul de muncă. Timp de aproape două decenii s-a ocupat mai ales de aspectele comportamentale existente în procesul vânzărilor. În prezent oferă servicii de consultanţă individuale, pentru companii locale şi organizaţii globale.

De-a lungul timpului, a trăit şi a muncit în interiorul multor culturi naţionale, printre care cele din Marea Britanie, China, Singapore, Papua Noua Guinee, Hong Kong şi Australia. A deţinut funcţii de top în domeniul resurselor umane şi al dezvoltării afacerilor.

În prezent, Keith Dugdale încearcă să găsească un echilibru între grija faţă de soţie şi cei trei copii ai săi, care locuiesc în Australia, şi conducerea unei afaceri globale care îi ajută pe oameni să obţină succese în activitatea de vânzări. 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Smarter Selling: Next Generation Sales Strategies to Meet Your Buyer’s Needs - Every time
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 304
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2013
ISBN: 978-606-588-687-2
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3600

Pareri