Cum să-ţi păstrezi sănătatea creierului. Ediţia a II-a

Cum să-ţi păstrezi sănătatea creierului. Ediţia a II-a

Preț de Listă: 216,00 MDL (43,42 RON)

Preț: 108,00 MDL (21,71 RON)

Economisești: 108,00 MDL (21,71 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

La sfârşitul secolului trecut, oamenii de ştiinţă au mai demolat un mit: cel conform căruia creierul este o maşină cu care ne naştem, fără a avea posibilitatea să-i modificăm funcţionarea şi capacitatea. Astăzi s-a demonstrat: creierul este un organ care creşte şi se dezvoltă permanent; mai mult, capacitatea şi vitalitatea lui depind de modul în care îl hrănim şi îl tratăm.

Nu contează mărimea creierului sau numărul de neuroni, contează neurotransmiţătorii, cei care trasează autostrăzile creierului, făcând posibilă circulaţia gândurilor şi a sentimentelor: ei sunt esenţa memoriei, a inteligenţei, a creativităţii şi a dispoziţiei dumneavoastră.

Din cartea de faţă aflaţi tot ceea ce trebuie să faceţi pentru a vă menţine creierul sănătos şi tânăr. De la suplimentele nutriţionale până la vitamine, produse alimentare şi factori legaţi de stilul de viaţă, fie că sunteţi o viitoare mamă sau aţi ajuns la o vârstă înaintată, veţi găsi aici soluţii pentru a reuşi să vă utilizaţi întregul potenţial intelectual, creator şi emoţional al creierului, ceea ce este sinonim cu a fi sănătos. 

 

Despre Autor

Jean Carper este autoare de succes, redactor de ziar şi o autoritate de prim rang în domeniul sănătăţii şi nutriţiei. A scris 24 de cărţi, printre care Your Miracle Brain (Cum să-ţi păstrezi sănătatea creierului), Food — Your Miracle Medicine (Alimentaţia — medicamentul miraculos) şi The Food Pharmacy (Farmacia alimentară), 100 Simple Things You Can Do To Prevent Alzheimer’s (100 de lucruri simple de făcut pentru a preveni Alzheimerul).

A fost corespondent principal pe probleme de sănătate pentru CNN, timp în care a primit prestigiosul premiu ACE al industriei televiziunii prin cablu pentru o serie de reportaje despre cancerul cerebral. A scris sute de articole pentru publicaţii din întreaga ţară şi a apărut în numeroase programe de televiziune printre care: Today Show, Good Morning America, Dateline şi Extra. 

Rubrica ei lunară, Eat Smart (Mănâncă inteligent ) din suplimentul USA Weekend al Gannett’s Sunday, este preluată în 600 de ziare pe tot cuprinsul Statelor Unite, cu peste 50 de milioane de cititori fideli.

A primit un premiu de „excelenţă în jurnalism“ pentru cartea inovatoare Stop Aging Now! (Cum să oprim îmbătrânirea) din partea Asociaţiei Americane pe Probleme de Îmbătrânire, în cadrul căreia a ocupat şi funcţia de vicepreşedinte. Este membră a consiliului consultativ al American Botanical Council, cea mai avizată sursă de informaţii despre ierburile medicinale.

A absolvit Ohio Wesleyan University of Delaware din partea căreia a primit premiul pentru realizări deosebite.

În prezent locuieşte în Washington DC şi Florida.

De acelaşi autor, la Curtea Veche Publishing: • Cum sa-ţi păstrezi sănătatea creierului, 2007.

• Cum să oprim îmbătrânirea, 2006.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 360
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2007
ISBN: 978-973-669-389-2
Dimensiuni: 15 x 22 cm
Greutatea: 0.5700

Pareri