Cum să te Dezvolți odata cu Copiii tăi. 7 Puncte de Cotitura în Viața unui Părinte

Cum să te Dezvolți odata cu Copiii tăi. 7 Puncte de Cotitura în Viața unui Părinte
161,00 MDL (40,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Tatăl vine seara obosit de la serviciu, dar, pentru că i-a promis fiicei că poate conta pe el la pregătirea pentru teze, se mobilizează şi este gata să o ajute. însă fata nu şi-a organizat materia, nu are habar ce ar trebui să recapituleze şi, în general, nu pare prea interesată de studiu. Tatăl izbucneşte într-o criză de furie plină de reproşuri şi ameninţări, fata începe să plângă, iar bărbatul se simte copleşit de vinovăţie. Sună cunoscut?

Cele mai multe cărţi pentru părinţi se focalizează pe dezvoltarea copiilor. Totuşi, a fi un părinte bun şi a-ţi putea ajuta copiii presupune să te dezvolţi permanent, şi în mod sănătos, odată cu ei. Această carte îţi oferă o perspectivă asupra principalelor puncte de cotitură din viaţa ta de părinte, în contextul vieţii de familie.

Poveştile ne vorbesc despre adevărata putere a părinţilor, apărarea intereselor copiilor, sentimentele de vinovăţie, viaţa individului şi comunitatea, forţa transformatoare a recunoştinţei, despre iertare şi credinţă.

Cuprins:

1. Puterea
2. Apărarea intereselor
3. Vinovăţia
4. Comunitatea
5. Recunoștinţa
6. Iertarea
7. Credinţa

Seamus Carey are studii filosofice şi economice. în prezent, este decanul Colegiului de Arte şi Știinţe al Universităţii Sacred Heart. De-a lungul carierei sale academice, a fost de asemenea şeful Departamentului de Filosofie al Colegiului Manhattan. Ţine conferinţe, publică articole şi apare în emisiuni de radio.

Este autorul cărţilor The Faithful Parent: Discovering the Spirit of Purposeful Parenting şi The Whole Child: Restoring Wonder to the Art of Parenting.

Detaliile Produsului

Coperta: Copertă moale
Pagini: 214
Editura: Trei
Apariția: Iulie 2013
ISBN: 978-973-707-703-5
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri