Cum Să Slăbim prin Controlul Emoțiilor. Tratament Personalizat Contra Obezității

Cum Să Slăbim prin Controlul Emoțiilor. Tratament Personalizat Contra Obezității
144,00 MDL (36,00 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Incercati de mult sa slabiti, dar nici o dieta nu da rezultate? Ati tot mers pe la medici si nutritionisti, insa nici un tratament nu a avut efectul dorit?

Toate eforturile dumneavoastra de a ajunge la o silueta ideala au fost pina acum in van? Iata, in sfirsit, un ajutor indispensabil pentru a invinge odata pentru totdeauna obezitatea si a va ameliora calitatea vietii!

Cartea doctorului Maurice Larocque arata influenta emotiilor in viata de zi cu zi si explica, dind exemple de cazuri concrete, relatia de tip cauza-efect dintre „socurile” emotionale si bulimie, aceasta pofta de mincare incontrolabila ce se manifesta aparent fara vreun motiv. Exista un tratament pentru fiecare caz in parte, cu tehnici simple si verificate, care va ajuta sa va diminuati stresul si sa va imbunatatiti controlul emotiilor in situatiile cotidiene.

Cuprins: Sa ne controlam emotiile • Cele cinci etape ale tratamentului • Nu e din cauza mea • Intotdeauna am fost asa • Trebuie sa fac numaidecit tot ce-mi sta in putinta • Toate mi se intimpla numai mie • Cu cit mai putin, cu atit mai bine • Raspunsuri la intrebarile dumneavoastra • Jurnal pentru controlul emotiilor

Despre Autor

Maurice Larocque este medic si s-a specializat de mai multi ani in tratarea obezitatii. Este presedintele AMTO (Association des medecins traitant l’obesite). A publicat numeroase articole si a organizat conferinte legate de acest subiect. Dintre lucrarile publicate, mentionam: Maigrir par le subconscient (Quebecor, 1987), Maigrir au jour le jour en 3 semaines (Quebecor, 1989), Le poids mental (Quebecor, 2001), La nouvelle revolution dietetique (Quebecor, 2001) si Maigrir par la motivation (Quebecor, 2004).

Detaliile Produsului

Titlu Original: Maigrir par la motivation
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 232
Editura: Polirom
Apariția: 2006
ISBN: 973-46-0206-3
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri